1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-06-2014 23:14

Μαυρικίδης: «Εάν εσείς δεν σέβεστε, πως θέλετε να το κάνει η ΕΟΠΕ;

Ενοχλημένος ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ Σταύρος Μαυρικίδης με τη στάση ορισμένων διαιτητών που αποδέχονται ορισμούς σε αγώνες μπιτς βόλεϊ χωρίς αμοιβή κι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η απόφαση για αποχή από τουρνουά που δεν πληρώνονται αναφέρει με δήλωση του στο facebοοk:
Το Δ.Σ της ΟΔΒΕ αποφάσισε, οι διαιτητές να μην συμμετέχουν σε τουρνουά τα οποία δεν θα αποζημιώνονται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, δύο ημέρες πριν την έναρξη τους.
Την απόφαση αυτή προκάλεσαν οι ίδιοι διαιτητές του μπιτς βόλεϊ οι οποίοι βλέπουν για τρίτη συνεχή αγωνιστική περίοδο την ΕΟΠΕ να κάνει τουρνουά χωρίς να αποζημιώνει διαιτητές.
Δεκαπέντε μέρες μετά από αυτή την απόφαση κι ενώ η αγωνιστική περίοδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, δεν γνωρίζουμε, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ την κατάσταση που επικρατεί.
Αγαπητοί συνάδελφοι, εάν εσείς οι ίδιοι δεν σέβεστε και δεν υποστηρίζετε τις αποφάσεις της ΟΔΒΕ, πως θέλετε να το κάνει η ΕΟΠΕ;
Μην περιμένεις ποτέ να σε σεβαστεί κάποιος, εάν πρώτος εσύ δεν σέβεσαι τον εαυτόν σου!!!
Σταύρος Μαυρικίδης

2 σχόλια

  • Comment Link αδιαβλητες 28-6-2014 Τρίτη, 01 Ιουλίου 2014 13:35 posted by αδιαβλητες 28-6-2014

    ΑΝ Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Η ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΙΕΘΝΗΣ?ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ 7-8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ!ΥΓ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΕΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!

  • Comment Link ας προσεχες Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 21:45 posted by ας προσεχες

    Σταυρο αφου ειναι η τριτη συνεχη αγωνιστικη χρονια που δεν αποζημιωνονται οι διαιτητες γιατι πηγες στις απονομες περυσι στο allou και μαλιστα καμαρωνες στις φωτογραφιες?Μηπως με εκεινη την ενεργεια σου αδειασες συναδελφους και τωρα θα τους βρεις μπροστα σου?Δυστυχως Σταυρο σε εχουνε 'γραμμενο' ολοι οι διαιτητες οποτε η παραιτηση σου ειναι πλεον μονοδρομος!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ