1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-06-2014 12:42

Σφυρίζω δυνατά: «Σας ρωτάμε κύριε Μαυρομάτη»

Με ανακοίνωσή του, το κίνημα «συφρίζω δυνατά» θέτει ερωτήματα στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη, αλλά κάνει και κριτική στους συνδέσμους των διαιτητών. 
Αναλυτικά

Διαβάσαμε και ακούσαμε με μεγάλη προσοχή την συνέντευξη τύπου της ΕΟΠΕ μέσω του κου Μαυρομάτη. Ειλικρινώς μας ξάφνιασε με όλα αυτά που είπε.

Ως δικηγόρος στο επάγγελμα θα έπρεπε να σέβεται την ελληνική νομοθεσία και φυσικά τον εαυτό του.

Τον Έλληνα διαιτητή όπως καταλάβατε διαιτητές μου εν ενεργεία και μη ένα είναι σίγουρο, ότι δεν τους σέβεται και αυτός και η ΕΟΠΕ.

Είναι να γελάς με αυτά που ακούσαμε από το στόμα του,και νιώθουμε πολύ πικραμένοι,ειδικά εμείς που έχουμε αποχωρήσει από την ενεργό δράση,που αποφασίζει,όπως λέει για τους διαιτητές ότι είναι συνεργάτες του,αποφασίζει λοιπόν για τους διαιτητές χωρίς να ρωτηθεί η οργανωμένη διαιτησία.

Σας ρωτάμε κε Μαυρομάτη:

Ποιοι είστε εσείς που αποφασίζετε για τους διαιτητές δίχως αυτούς;
Ποιοι είστε εσείς που μιλάτε για συντεχνία;

Γιατί να αγωνίζονται οι διαιτητές χωρίς αποζημίωση στα ηλικιακά πρωταθλήματα;

Γιατί δεν μιλάτε για τα παλιές οφειλές της ΕΟΠΕ προς τους διαιτητές όλης της Ελλάδας;

Πληρώσατε αυτά που υποσχεθήκατε πέρσι;

Πληρώσατε τους διαιτητές του beach volley που χρόνια τώρα τους οφείλετε τις αποζημιώσεις τους;

Γελάμε στην κυριολεξία και θυμόμαστε τις εποχές μας,όταν λέει ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ ότι πριν από είκοσι χρόνια οι διαιτητές έβγαζαν ένα καλό χαρτζιλίκι,μάλλον δεν θυμάται καλά ότι συνεχώς οι διαιτητές όλης της χώρας ήταν πάντα χρεωμένοι πλην της εποχής του αείμνηστου Μαστρανδρέα.

Ποιος είστε εσείς που θα μιλήσετε για θεμελιώδης αλλαγή στην διαιτησία;
Ποιος σας είπε κε Μαυρομάτη ότι έχετε το δικαίωμα να μιλάτε για ειδική κατηγορία διαιτητών;

Ποιος σας είπε ότι μπορείτε να βαπτίσετε εν ενεργεία παίκτες και προπονητές,ως διαιτητές; Ποιος νόμος το λέει αυτό;

Λάθος παράδειγμα δώσατε για τον συνάδελφο από τον σύνδεσμο της Θεσ/νίκης.

Από ότι μάθαμε ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει σταματήσει να είναι αθλητής.

Αλήθεια αυτήν την ΕΟΠΕ θέλουν τα σωματεία,να μην σέβεται τίποτε;

Είδαμε μέσω των μπλογκ-διαδικτύου την ΟΔΒΕ να αντιδρά, λέγοντας ότι όλα τα παράνομα θα τα προσβάλει μέσω της δικαιοσύνης και είδη το έχει κάνει στην ΓΓΑ άσχετα αν και στην ΓΓΑ τις ενστάσεις της ΟΔΒΕ τις έχουν βάλει στο συρτάρι, αυτά διαβάζουμε στο διαδίκτυο.

Πρώτη φορά τους βλέπουμε τόσο αποφασισμένους κατά γενική ομολογία.

Αλήθεια οι σύνδεσμοι διαιτητών θα στηρίξουν την ΟΔΒΕ; Μήπως οι βολεμένοι αντιδράσουν σε βάρος της ΟΔΒΕ αγνοώντας τις αποφάσεις της;

Αλήθεια τι θα πράξει η βάση της Ελληνικής διαιτησίας;

Τι θα πράξει ο νέος διαιτητής που θα βγαίνει από την σχολή και θα του λένε πάνε να παίξεις δωρεάν;

Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θα μπορούσαμε να σας βάλουμε.

Αυτή την στιγμή άλλο είναι το θέμα.

Θέλουμε την ΟΔΒΕ και τους συνδέσμους;

Θέλουμε να μας αντιπροσωπεύουν;

Το θέμα λοιπόν είναι να υπάρχει αύριο η ΟΔΒΕ και οι σύνδεσμοι και για να υπάρχουν θα πρέπει όλοι εμείς εν ενεργεία και μη να αντιδράσουμε με κάθε τρόπο.

Δεν στηρίζεις την Ελληνική διαιτησία πηγαίνοντας να σφυρίξεις στα γήπεδα δωρεάν απλά για να πάρεις την υπόσχεση ότι θα είσαι στις λίστες ή θα γίνεις Διεθνής.Σας μιλάμε έτσι γιατί και μεις παραπλανηθήκαμε από το σύστημα αυτό.

Δεν στηρίζεις την Ελληνική διαιτησία νιώθοντας υποτακτικός στους παράγοντες.

Δεν στηρίζεις την Ελληνική διαιτησία κάνοντας θελήματα...

Εσείς θα αποφασίσετε αν το θέλετε αυτό ή όχι.

Σφυρίζω Δυνατά

2 σχόλια

  • Comment Link volleywoman Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014 18:48 posted by volleywoman

    Συμφωνω απολυτα.. Ο καθενας που στον επαγγελματκο χωρο του ειναι ενας αγνωστος, ξαφνικα με οπλο την σφυριχτρα στα χερια του γινεται υπερεξουσια...Χωρις να εχει στις ικανοτητες του την γνωση να διαχειριστει παδαγωγικα μικρους αθλητες το παιζει απο την σκαλα καιγνωστης τεχνικης...ενω δεν ξερει καν τι εχει η μπαλλα μεσα...Τιποτα μονο γυμναστες με ειδικοτητα να εχουν το δικαιωμα να γινονται διαιτητες...

  • Comment Link Σφυρίχτρας Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014 13:24 posted by Σφυρίχτρας

    Κύριε Δικηγόρε κανονικά θα έπρεπε να ασχολήστε μόνο το επάγγελμά σας που απορρέει από τον πανεπιστημιακό τίτλο που έχετε. Η διαιτησία θα έπρεπε να γίνετε μόνο από τους πτυχιούχους της Φυσικής Αγωγής με αντίστοιχη ειδικότητα για το κάθε άθλημα. Θα μπορούσε δηλαδή ένας οποιοσδήποτε με ένα σεμινάριο αντίστοιχο της σχολής διαιτησίας που παρακολουθήσατε να δικηγορεί..??? Αλλά δυστυχώς οι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής δεν συνδικαλίζονται όπως εσείς που παίρνεται μάλιστα και μέρισμα από τις δίκες που κάνουν άλλοι... Για να εκτελείτε το λειτούργημα του διαιτητή ή ας το προχωρήσουμε παραπάνω το επάγγελμα του προπονητή έπρεπε την κατάλληλη στιγμή να δηλώσετε στο μηχανογραφικό την σχολή της Φυσικής Αγωγής. Όλα αυτά δυστυχώς είναι απωθημένα που για λόγους επιλογών ή ικανοτήτων δεν τα καταφέρατε... Και έτσι βλέπουμε τον κάθε ανειδίκευτο (επιπλοποιό, φαρμακοποιό, λογιστή, ...κ.α) στην παιδαγωγική στην αθλητική ψυχολογία στην μεθοδολογία, στην εργοφυσιολογία..... να το παίζει αυθεντία και να λέει το κοντό του και το μακρύ του... Φυσικά όπως σε όλους τους κλάδους υπάρχουν ικανοί - ανίκανοι και ανεπαρκείς έτσι υπάρχουν και στην φυσική αγωγή αλλά τουλάχιστον είναι στον χώρο τους... Για αυτό λοιπόν ο καθένας ας ασχοληθεί με αυτό που έχει επάρκεια και πανεπιστημιακή πιστοποίηση και όλα σίγουρα θα είναι τουλάχιστον πιο ξεκάθαρα όχι να ισχύει το ~στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις...~

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ