1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-06-2014 15:03

Οι ελληνικές «σφυρίχτρες» στην Ευρώπη

Οι Θεμελής, Μυλωνάκης Μπαντιανίδης και Ονόπας θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους διεθνείς αγώνες εθνικών ομάδων, σε world league και european league, ενώ και ο Παπαδογούλας θα διευθύνει αγώνες για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του beach volley, που θα διεξαχθεί στο Κάλιαρι της Ιταλίας.
Πιο αναλυτικά, από 6-8 Ιουνίου, ο διεθνής διαιτητής Μιχάλης Θεμελής θα σφυρίξει αγώνες του ομίλου F για το FIVB World League 2014, που θα γίνουν στην πόλη του Μεξικού με τη συμμετοχή των εθνικών ομάδων Μεξικού, Τουρκίας, Τυνησίας και Κούβας.
 
Στις 6 & 7 Ιουνίου, ο διεθνής διαιτητής Αλέξανδρος Μυλωνάκης θα σφυρίξει τους 2 αγώνες Βουλγαρίας-Αζερμπαϊτζάν, για την 1η αγωνιστική του Α’ ομίλου για το European League Γυναικών 2014 που θα γίνουν στη Σόφια.
 
Στις 7 & 8 Ιουνίου, ο διεθνής διαιτητής Χρήστος Μπαντιανίδης θα σφυρίξει τους 2 αγώνες Τουρκίας-Σλοβενίας, για την 1η αγωνιστική του Α’ ομίλου για το European League Γυναικών 2014 που θα γίνουν στη Μερσίνη της Τουρκίας.

Από 5-7 Ιουνίου, ο διεθνής διαιτητής Δημήτρης Ονόπας θα σφυρίξει αγώνες για τον Α΄ προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών Μικρών Χωρών που θα γίνουν στη Λεμεσό με τη συμμετοχή των εθνικών ομάδων Κύπρου, Ανδόρας, Βορ. Ιρλανδίας και Νησιών Φαρόε.
 

 
Στο beach volley τώρα, από 3-8 Ιουνίου, ο διεθνής διαιτητής beach volley Χαράλαμπος Παπαδογούλας σφυρίζει αγώνες για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014, που γίνονται στο Κάλιαρι της Ιταλίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ