1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-05-2014 13:04

Γεροθόδωρος στο World League

Τέσσερις εκπροσώπους της ελληνικής διαιτησίας  θα έχουμε το Σαββατοκύριακο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με το Νώντα Γεροθόδωρο να σφυρίζει στο World League
Το Σάββατο 31/5 και την Κυριακή 1/6, ο διεθνής διαιτητής Νώντας Γεροθόδωρος θα σφυρίξει τους δύο αγώνες ανάμεσα στην Ολλανδία και την Κορέα για τον ομίλου E του FIVB World League 2014, που θα γίνουν στην πόλη Αϊντχόφεν της Ολλανδίας.


Από 30/5-1/6, ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Γεωργουλέας θα σφυρίξει αγώνες για το δεύτερο τουρνουά του ομίλου Α στα πλαίσια της 2ης προκριματικής φάσης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών 2015, που θα γίνουν στη Σμύρνη της Τουρκίας με τη συμμετοχή των εθνικών ομάδων Τουρκίας, Φινλανδίας, Λευκορωσίας και Δανίας.

Επίσης από 30/5-1/6, η διεθνής διαιτητής Λεμονιά Μουλά θα σφυρίξει αγώνες για το δεύτερο τουρνουά του ομίλου Ε στα πλαίσια της 2ης προκριματικής φάσης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών 2015, που θα γίνουν στην πόλη Νατάνια του Ισραήλ με τη συμμετοχή των εθνικών ομάδων Ισραήλ, Γαλλίας, Ουγγαρίας και Σουηδίας.

Από 28-31/5, ο διεθνής διαιτητής beach volley Χρήστος Κούβελος θα σφυρίξει αγώνες για το 1ο τουρνουά CEV Masters 2014 που θα γίνουν στο Μπάντεν της Αυστρίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ