1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-03-2014 19:04

Τα οικονομικά στο τραπέζι στη Γ.Σ. της ΟΔΒΕ

Το Σάββατο 12 Απριλίου θα πραγμτοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΟΔΒΕ με το θέμα που «καίει» να είναι αυτό που έχει να κάνει με τις οφειλές της ΕΟΠΕ προς τους διαιτητές και τα μέτρα που έιχε αποφασίσει η ομοσπονδία, αλλά δεν «πέρασαν».


«Σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού της Ομοσπονδίας Διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδος “Περί Γενικών Συνελεύσεων”, το Δ.Σ σας καλεί στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας μας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 και ώρα 10:00πμ, στα γραφεία της ΟΔΒΕ στο ΣΕΦ, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης

2. Έγκριση Απολογισμού 2013

3. Οικονομικά θέματα

4. Διάφορα

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, Σάββατο 12 Απριλίου 2014 και ώρα 11:00πμ, στον ίδιο χώρο, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων».

1 σχόλιο

  • Comment Link Ονειρα γλυκα Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 21:03 posted by Ονειρα γλυκα

    Καντε την γενικη συνελευση τον μαιο καλυτερα...μας τα 'χωσανε'κανονικα εκει στην χαλκιδα και αντι να αντιδρασουμε αμεσα αφηνουμε να παρασουνε καμια 20αρια ημερες!Δυστυχως ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.Γεια σου σταυρο μεγαλε βαρκαρη και ηγετη της κακομοιρης διαιτησιας!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ