1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-10-2013 11:58

ΟΔΒΕ: «Χρήματα πριν από τον αγώνα, αλλιώς... αναβολή»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΟΔΒΕ ενόψει της έναρξης των Εθνικών Πρωταθλημάτων. Οι διαιτητές τονίζουν ότι θα περιμένουν τις συναντήσεις με την ΕΟΠΕ, προκειμένου να πάρουν μια ικανοποιητική πρόταση από την ομοσπονδία, ενώ ξεκαθαρίζουν ότι στο εξής, αν δεν γίνεται καταβολή των οδοιπορικών και των ημεραργιών πριν από τους αγώνες, αυτοί θα αναβάλλονται. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΔΒΕ δεν έχει ικανοποιηθεί με τις έως τώρα προτάσεις της ΕΟΠΕ, αναγνωρίζει όμως την διάθεση της για λύση του προβλήματος που αφορά συνολικά την διαιτησία. Σε μια ακόμη προσπάθεια να δείξουμε προς όλο τον κόσμο του βόλεϊ τις ειλικρινείς προθέσεις μας για άρση του αδιεξόδου, αλλά και την διαθεσή μας για ειλικρινή συνεργασία θα αναμένουμε τις συναντήσεις της επόμενης Τρίτης στην Θεσσαλονίκη και της Πέμπτης στην Αθήνα πριν να ενεργοποιήσουμε την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 7ης Σεπτεμβρίου 2013. Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι ισχύει από αυτή την αγωνιστική, η δέσμευση της ΕΟΠΕ για καταβολή των οδοιπορικών και ημεραργιών πριν την έναρξη του αγώνα στους αγώνες των Εθνικών πρωταθλημάτων. Σε αντίθετη περίπτωση οι αγώνες θα πρέπει να αναβάλλονται.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ