1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-10-2013 14:31

Στον Αμυγδαλεώνα συνεχίζουν να... ενημερώνουν οι διαιτητές

Η τρίτη… πράξη των Ενημερωτικών-επιμορφωτικών συναντήσεων που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Θράκης-Αν. Μακεδονίας, υπό την αιγίδα της Ένωσης, με τους άμεσα εμπλεκόμενους φορείς του βόλεϊ στην Α’ Περιφέρεια, θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 10:00, στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας.
 
«Οικοδεσπότης» αυτή τη φορά ο Α.Ο. ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ, που ευγενικά προσφέρθηκε να φιλοξενήσει την εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλεώνα (Παλιό Καπνομάγαζο)   και απευθύνεται στα Σωματεία ΠΑΣ Θράκες, ΑΣ Ερμογένης, Α.Ο Χρυσούπολης, Ανδροσθένης Θάσου, Α.Ο. Καβάλας, Α.Ο. Αμυγδαλεώνα, Γ.Σ. Δράμας, Σ.Φ.Β. Ερμής, Άρης Πρώτης, Άρτεμις Σερρών. Α.Ο. Σερρών, Γ.Ε. Σέρρες 94. 

Στόχος είναι η πλήρης και σωστή ενημέρωση αθλητών, προπονητών και παραγόντων για τους Κανονισμούς του αθλήματος, με ιδιαίτερη έμφαση στις πρόσφατες τροποποιήσεις που έχουν γίνει και οι οποίες θα ισχύσουν από την τρέχουσα αθλητική περίοδο 2013-2014.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ