1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-09-2013 13:29

150 διαιτητές στο σεμινάριο διαιτησίας στην Καλαμάτα

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθη το σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα το 21ο επιμορφωτικό σεμινάριο της ΟΔΒΕ που παρακολούθησαν 150 διαιτητές και παρατηρητές, εθνικών κατηγοριών αλλά και διεθνείς.

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι πρώην διεθνείς διαιτητές και καθηγητές διαιτησίας Ανδρονικίδης, Αλέξανδρος Βαρθαλίτης, ο ψυχολόγος διεθνής διαιτητής Γιώργος Γεωργουλέας και από την ΚΕΔ ο πρόεδρος Στέφανος Βασιλειάδης και ο Σάββας Ιορδανίδης πρώην διεθνείς διαιτητές και καθηγητές διαιτησίας επίσης.

Ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ Σταύρος Μαυρικίδης δήλωσε: «Η επιλογή να διοργανώσουμε εφέτος τα τρία επιμορφωτικά σεμινάρια στην περιφέρεια και ειδικότερα στο Ηράκλειο  στις 8, στην Αλεξανδρούπολη στις 15 και στην Καλαμάτα στις 28/29 Σεπτεμβρίου τελικά κρίθηκε εκ του αποτελέσματος. Νοιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω, τόσο τα διοικητικά συμβούλια των συνδέσμων που στήριξαν αυτή την επιλογή, αλλά και τους 300 περίπου συναδέλφους διαιτητές που παρακολούθησαν τα σεμινάρια, αναλαμβάνοντας μάλιστα τα έξοδα της μετακίνησης τους. Φυσικά θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω τους εισηγητές καθηγητές διαιτησίας για το υψηλό επίπεδο παρουσίασης. Εύχομαι σε όλους μία αγωνιστική χρονιά με υγεία, διαιτητικές επιτυχίες και όσο γίνεται λιγότερα προβλήματα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ