1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-05-2024 18:50

Βριλήσσια: Παραμένουν στο ρόστερ Μικρουδάκη και Έρωτα

Τη φανέλα των Βριλησσίων και στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ θα φορούν η Αναστασία Μικρουδάκη και η Ελένη Έρωτα.

Μετά την ανανέωση με τον προπονητή Κώστα Λιώση και την πρόσληψη των συνεργατών του (Στέφανου Χριστοδουλάκη, Βασίλη Σταυριανόπουλου) η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων γνωστοποίησε την παραμονή και των δύο παραπάνω παικτριών:

«Η διοίκηση του ΦΟ Βριλησσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή των παικτριών, Αναστασίας Μικρουδάκη και Ελένης Έρωτα για τη σεζόν 2024-25.

Η Αναστασία Μικρουδάκη είναι μια πολύ έμπειρη ακραία (30 χρ, 1μ80), η οποία έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Παπάγου, Βριλήσσια (2015-18), Πανιώνιο, ενω ανανέωσε με το σύλλογο μας για δεύτερη σεζόν.

Η ‘Ελένη Έρωτα είναι η αρχηγός και πρώτη σκόρερ της ομάδας μας (25 χρ, 1μ85), αγωνίζεται στη θέση της διαγώνιου, και στο παρελθόν έχει παίξει στο Κολλέγιο Αθηνών και στον Ηρακλή Κηφισιάς.

Η οικογένεια του ΦΟ Βριλησσίων εύχεται στις Αναστασία και Ελένη, καλή και υγιή αγωνιστική χρονιά και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδα μας»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ