1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-04-2024 14:44

Αντρέα Γκαρντίνι για Ολυμπιακό (video)

Ο Ντανιέλ Καστελάνι θα δουλέψει του χρόνου σε ομάδα γυναικών της Ιαπωνίας με τετραπλάσια χρήματα από αυτά που παίρνει από τον Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα στον Πειραιά να αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Ο Αργεντίνος παρότι θα φύγει σε άλλη γη σε άλλα μέρη, βοηθάει για το στήσιμο της νέας ομαδας και το ευχάριστο για τον πρωταθλητή είναι ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να μείνουν κι αυτό είναι  ευχάριστο για τον σύλλογο του Πειραιά, που έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι.

Ένας από τους υποψήφιους προπονητές είναι ο σπουδαίος Αντρέα Γκαρντίνι που υπήρξε ένας από τους κορυφαίους κεντρικούς του κόσμου με την εθνική Ιταλίας και την μεγάλην Ραβένα, που έπαιξε δυο τελικούς Πρωταθλητριών με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής με την ιδιότητα του βοηθού στην εθνική Ιταλίας (2007-11) και στην εθνική Πολωνίας (2011-13) με Αναστάζι και Μπερούτο  και στην συνέχεια ανέλαβε τις πολωνικές Ολζίν, Ζάκσα, την ιταλική Πιατσέντσα και επέστρεψε στην Πολωνία στις Γιαστρέμπσκι, Σκρα.

Έχει κατακτήσει δυο πρωταθλήματα Πολωνίας, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ