1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-03-2024 21:56

Πρι Λιγκ Γυναικών: Για το σερί ο Πανιώνιος με τον Απόλλωνα, οριακή κόντρα Κορίνθου-Ελπίδας

Τρία παιχνίδια πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου και ο πρωταθλητής και μαθηματικά της κατηγορίας, Πανιώνιος, υποδέχεται σε ντέρμπι τετράδας τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Για την ομάδα της Ν. Σμύρνης το παιχνίδι έχει πλέον γοήτρου και ρεκόρ αφου στόχος είναι η αήττητη άνοδος.

Η φιλοξενούμενη Μεσσηνιακή ομάδα που θα είναι στα πλέι οφ για την διεκδίκηση του δεύτερου εισιτηρίου ανόδου, θα επιδιώξει μια καλή εμφάνιση και ότι προκύψει.

Επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξουν οι Αμαζόνες μετά τις δύο σερί ήττες από Πανιώνιο και ΖΑΟΝ. Η ομάδα της Ν. Ερυθραίας υποδέχεται το ουραγό Αιγάλεω με στόχο το τρίποντο που θα τη διατηρήσει το +4 από τον τρίτο Μίλωνα.Όσον αφορά τον τελευταίο κοντράρεται στη Ν. Σμύρνη με την έβδομη Πρέβεζα, και θελει να συνεχίσει το σερί νικών που έχει και να διατηρήσει την τρίτη θέση που θα του δώσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ ανόδου.

Από την άλλη η Πρεβεζα που θέλει να παραμείνει οκτάδα και να αποφύγει τα πλέι άουτ, θα παλέψει σκληρά για ένα θετικό αποτέλεσμα ‘

Εξοδος κινδύνου για τον ΖΑΟΝ στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα της Κηφισιάς που είναι στην πέμπτη θέση των πλέι οφ θα επιδιώξει ένα καθαρό τρίποντο για να διατηρήσει την διαφορά ασφαλείας από τα Βριλήσσια

.Από την άλλη η ομάδα του Βότση που θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα τερματισμού καλύτερης θέσης από την 11η την οποία κατέχει, και θα τα δώσει όλα για ένα καλό αποτέλεσμα

.Στην έκτη θέση τα Βριλήσσια, τα οποία μετά την ήττα από την Ελπίδα, θέλουν καθαρό τρίποντο για να διατηρήσουν «ζωντανές» τις ελπίδες τους για την πέμπτη θέση. Οσον αφορά τον Πορφύρα, βρίσκεται στην δέκατη θέση που σημαίνει πλέι άουτ, και καίγεται για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα που θα τον βοηθήσει να μπει στην οκτάδα.

Μεγάλο ντέρμπι στην Κόρινθο όπου η τοπική ομάδα που είναι στην ένατη θέση και στη ζώνη των πλέι άουτ, καίγεται για νίκη κόντρα στην Ελπίδα, αποτέλεσμα που την βοηθήσει να πατήσει οκτάδα και να αποφύγει το άγχος παραμονής.

Από την άλλη, η πολύ ανεβασμένη Ελπίδα που είναι στην όγδοη θέση με ένα πόντο περισσότερο (21-20 β),θέλει να κυνηγήσει τρίτη σερί νίκη που θα την κρατήσει στο φετινό πρωτάθλημα, μακριά από την αγωνία παραμονής στα πλέι άουτ.

Pre League Γυναικών - 19η αγωνιστική

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024


«Α. Βαρίκας», 16.15: Γ.Σ. Πανιώνιος - Απόλλων Καλαμάτας
Διαιτητές: Μεταξά, Τριανταφυλλόπουλος, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος.

«Κρ. Πέρσης», 16.30: Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας
Διαιτητές: Γεωργάκη, Μουλά Ειρ. Παρατηρητής: Μαρκάτης.

Κορίνθου, 17.00: Α.Σ.Π. Κορίνθου - Α.Σ. Ελπίς
Διαιτητές: Αντωνόπουλος, Τόλιος, Παρατηρητής: Δημάκης.

Βριλησσίων, 17.45: Φ.Ο. Βριλησσίων - Α.Ο.Φ. Πορφύρας
Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Παπαθανασίου, Παρατηρητής: Παγκοζίδης.

Βότση, 18.00: Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση - Ζ.Α.Ο.Ν.
Διαιτητές: Ισκάς, Κουκουμάκας Π., Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

«Στ. Καλαϊτζής», 18.00: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες - Α.Ο. Αιγάλεω
Διαιτητές: Χαμπιλού, Τουμπανάκης, Παρατηρητής: Ρίγκος.

  Η βαθμολογία ΕΔΩ.
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ