1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-02-2024 17:37

Pre League Γυναικών: «Τελικός» πρώτης θέσης για Αμαζόνες και Πανιώνιο, σκληρή κόντρα πεντάδας Μίλωνα και ΖΑΟΝ

Το απόλυτο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Αμαζόνες και Πανιώνιο είναι το παιχνίδι που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Πρι Λιγκ Γυναικών. Η ομάδα της Ν. Ερυθραίας που βρίσκεται στην δεύτερη θέση και προέρχεται από 10 σερί νίκες (τελευταία ήττα από τον Πανιώνιο στον Ά γύρο), φιλοδοξεί να σπάσει το αήττητο του Πανιωνίου, και να μειώσει την διαφορά των επτά βαθμών που τη χωρίζει.απο τις "κυανέρυθρές".

Από την άλλη ο σύλλογος της Ν. Σμύρνης που είναι ο κυρίαρχος της κατηγορίας, θέλει να κρατήσει το αήττητο ρεκόρ του στη Ν.Ερυθραίας, και με νίκη να αγκαλιάσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και την απευθείας άνοδο στη Volley League, πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Στη σκιά του σούπερ ντέρμπι, υπάρχει και μια επίσης μεγάλη μονομαχία τετράδας ανάμεσα στο Μίλωνα και το ΖΑΟΝ. Η δεύτερη ομάδα της Ν. Σμύρνης που ισοβαθμεί με τον Απόλλωνα Καλαμάτας στην τετράδα, υποδέχεται τον πολύ επικίνδυνο ΖΑΟΝ.

Ο Μίλωνας στην σκληρή έδρα του θα επιδιώξει μόνο νίκη για να μπορέσει να πάρει προβάδισμα τρίτης θέσης από την ομάδα της Καλαμάτας. Από την άλλη η ομάδα της Κηφισιάς έχει δείξει τον τελευταίο μήνα, ότι είναι πολύ σκληρή για να χάσει. Βρίσκεται σταθερά στην πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου και θα παλέψει για το μεγάλο διπλό που θα τον φέρει ισόβαθμο με τις γηπεδούχες, (τους χωρίζει ένα τρίποντο).

Την πιο βατή αποστολή έχει ο Απόλλωνας Καλαμάτας που αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη τον Βότση που βρίσκεται στην προτελευταία θέση και παλεύει για την παραμονή του. Με τρίποντο και συνδυασμό αποτελεσμάτων η Μεσσηνιακή ομάδα στοχεύει σε μεγαλύτερη βαθμολογική άνοδο.

Στη μείωση της διαφοράς από τον πέμπτο ΖΑΟΝ ελπίζουν τα Βριλήσσια που βρίσκονται στο -8 από την ομάδα του Ζηρίνειου και υποδέχονται τη νεοφώτιστη Πρέβεζα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενες που είναι μια μαχητική ομάδα και βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω, θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τις βοηθήσει να εδραιωθούν στην οκτάδα.

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Πορφύρα που αντιμετωπίζει την Ελπίδα Αμπελοκήπων, η οποία μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο Αιγάλεω, αισιοδοξεί βάσιμα για οκτάδα και αποφυγή πλέι άουτ. Όσον αφορά την ομάδα του Πειραιά που είναι ένατη, μονο με καθαρό τρίποντο θα αποφύγει τα πλέι άουτ.

Τέλος και η όγδοη Κόρινθος αντιμετωπίζει το ουραγό Αιγάλεω και θα επιδιώξει επίσης τους τρεις βαθμούς της νίκης, ώστε να αποφύγει κάθε εμπλοκή με τα πλέι άουτ.

 

Pre League Γυναικών - 17η αγωνιστική

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024


«Π. Σαλπέας», 17.00: Α.Ο.Φ. Πορφύρας - Α.Σ. Ελπίς
Διαιτητές: Ράντσιου, Παπαθανασίου, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος.

Βριλησσίων, 17.45: Φ.Ο. Βριλησσίων - Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας
Διαιτητές: Γεωργιάδης Στ., Λιδωρικιώτη, Παρατηρητής: Παγκοζίδης.

Κορίνθου, 18.00: Α.Σ.Π. Κορίνθου - Α.Ο. Αιγάλεω
Διαιτητές: Καραγιαννόπουλος, Χουλιαρόπουλος, Παρατηρητής: Δημάκης.

Βότση, 18.00: Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση - Απόλλων Καλαμάτας
Διαιτητές: Μαυρίδης Γ., Δρανίτσας, Παρατηρητής: Σιδηράς.

«Κρ. Πέρσης», 20.00: Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Ζ.Α.Ο.Ν.
Διαιτητές: Φραγκάκης, Χαμπιλού, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

«Στ. Καλαϊτζής», 20.00: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες - Γ.Σ. Πανιώνιος
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Προκοπίου, Παρατηρητής: Πέρρος.

Η βαθμολογία ΕΔΩ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ