1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2024 17:07

Αιγάλεω: Αμερικανική ενίσχυση με την διαγώνια Στέρλινγκ Γουίλιαμσον

Αμερικανικό «όπλο» στο Αιγάλεω, καθώς η διοίκηση του «Σίτι» ανακοίνωσε την ένταξη της 25 χρονης διαγώνιας (1μ80), Στέρλιγκ Γουίλιαμσον, η οποία έχει αγωνιστεί σε Πανεπιστημιακές ομάδες των ΗΠΑ, Αγγλία, Μογγολία και Κόσοβο.

Η ανακοίνωση της αθηναϊκής ομάδας για την Γουίλιαμσον που θα κάνει ντεμπούτο στο αυριανό παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Πρι Λιγκ, κόντρα στον Πορφύρα στο «Σαλπέας»:

«Ο Αιγάλεω ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αμερικάνα αθλήτρια Sterling Williamson.

Η Sterling έχει αγωνιστεί στα κολεγιακά πρωταθλήματα του Cookman University στη Florida και του Essex University στην Αγγλία. Έχει αγωνιστεί επίσης στους Essex Rebels στην Αγγλία αλλά και στις πρώτες κατηγορίες των πρωταθλημάτων του Κοσόβου και της Μογγολίας με τις KV Fushë Kosova και Khilchin.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της μας δήλωσε: ''Ειμαι πολύ ενθουσιασμένη που έγινα μέλος της ομάδας του Αιγάλεω. Η ομάδα έχει όραμα και αυτό μου έδωσε κίνητρο ώστε να την επιλέξω. Θέλουμε να κάνουμε έναν καλό δεύτερο γύρο ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Υπόσχομαι να δώσω όση ενέργεια και πάθος έχω, ώστε να τα καταφέρουμε.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ