1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-01-2024 19:36

Pre League Γυναικών:Με Κουβανική δύναμη «πυρός» ο Μίλωνας υποδέχεται σε ντέρμπι τετράδας τον Απόλλωνα Καλαμάτας

Το μεγάλο ντέρμπι τετράδας την Κυριακή (21/1) ανάμεσα Μίλωνα και Απόλλωνα Καλαμάτα, είναι το παιχνίδι που κυριαρχεί στην 13η αγωνιστική της Πρι Λιγκ Γυναικών, η οποία θα ολοκληρωθεί σε τρεις δόσεις.

Οι δύο μονομάχοι ισοβαθμούν με 26 βαθμούς στην τρίτη και τέταρτη θέση, και έχουν στόχο το τρίποντο που θα τους δώσει την δυνατότητα να κυνηγήσουν την δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με τις Αμαζόνες.

Πρόσωπο του παιχνιδιού ανανμένεται να είναι η 39 χρονη (1μ91)νεαποκτηθείσα πολύπειρη Κουβανέζα, Ρόσιρ Καλντερόν που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνίστηκε με επιτυχία στην περυσινή Κυπελλούχο ΑΕΚ και αποχώρησε λιγες εβδομάδες νωρίτερα.

Η μεγάλη επιθετική ικανότητα σε συνδυασμό με την τρομακτική της εμπειρία, αποτελούν ένα πολύ μεγάλο «όπλο» για τον Μίλωνα ενόψει του δεύτερου γύρου της Πρι Λιγκ, ο οποίος αναμένεται να είναι συναρπαστικός. Η Καλντερόν στην ομάδα της Ν. Σμύρνης θα έχει συμπαίκτρια, και την συμπατριώτισα της Σάντος η οποία είναι μελος του συλλόγου από πέρυσι στην Α2.

Από την άλλη η ομάδα της Καλαμάτας που διεκδικεί την άνοδο για τρίτη χρονιά, έρχεται στην Αθήνα αποφασισμένη να παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει την ευκαιρία να πάρει αυτή προβάδισμα κόντρα στις «πράσινες» του Γιώργου Δεναξά.

 Όσον αφορά τα παιχνίδια του Σαββάτου ο πρωτοπόρος Πανιώνιος πάει στον Πειραιά για να κοντραριστεί με τον γηπεδούχο Πορφύρα που προέρχεται από μεγάλη νίκη κόντρα στον Βότση με 2-3. Από την άλλη η ομάδα της Ν. Σμύρνης θέλει μια ακόμη νίκη για να πιάσει αήττητο «δεκατριάρι». Έξοδος κινδύνου για τις Αμαζόνες στην Κόρινθο.

Η ομάδα της Ν. Ερυθραίας που μετράει έξι σερί νίκες, θα προσπαθήσει να αποδράσει με καθαρό τρίποντο. ώστε να κρατήσει την δεύτερη θέση και να αυξήσει την διαφορά από το νικητή του Κυριακάτικου ντέρμπι στο Μίλωνα. Από την άλλη η έβδομη Κόρινθος στην σκληρή έδρα της θα παλέψει με πάθος, για να δυσκολέψει την αντίπαλο του και να πάρει βαθμό η βαθμούς.

Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο ήττες θα επιδιώξουν τα έκτα Βριλήσσια στην έδρα τους, με αντίπαλο τον δέκατο Βότση που προέρχεται από μεγαλη νίκη κόντρα στην Ελπίδα και βαθμό από την ήττα στο τάι μπρέικ κόντρα στον Πορφύρα, και παλεύει για την παραμονή του.

Στη Θεσσαλονίκη αγωνίζεται ο ΖΑΟΝ με αντίπαλο την ουραγό Ελπίδα. Οι φιλοξενούμενες θα επιδιώξουν την πέμπτη νίκη στα τελευταί έξι ματς που θα τις κρατήσει στην πέμπτη θεση και εντό πλέι οφ ανόδου, ενώ η ομάδα των Αμπελοκήπων θα παλέψει για τη

Τέλος η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 24/1 με την αναμέτρηση της ένατης Πρέβεζας που υποδέχεται το προτελευταίο Αιγάλεω που εχει πτωτική πορεία και μετράει έξι σερί ήττες.

Pre League Γυναικών - 13η αγωνιστική

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024


Βριλησσίων, 17.45: Φ.Ο. Βριλησσίων - Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση
Διαιτητές: Οικονομοπούλου, Μαλλιάρα, Παρατηρητής: Παγκοζίδης.

Κορίνθου, 18.00: Α.Σ.Π. Κορίνθου - Α.Ο.Ν. Αμαζόνες
Διαιτητές: Κτενάς, Σπίνας, Παρατηρητής: Δημάκης.

«Ι. Λεμονίδης», 18.00: Α.Σ. Ελπίς - Ζ.Α.Ο.Ν.
Διαιτητές: Κουκουμάκας Π., Ισκάς, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

«Π. Σαλπέας», 20.00: Α.Ο.Φ. Πορφύρας - Γ.Σ. Πανιώνιος
Διαιτητές: Γεωργάκη, Γεωργιάδης Στ., Παρατηρητής: Μαρκάτης.

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

«Κρ. Πέρσης», 18.00: Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Απόλλων Καλαμάτας
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Λιδωρικιώτη, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης.

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Δ.Α.Κ. Πρέβεζας, 16.00: Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας - Α.Ο. Αιγάλεω

 Η βαθμολογία ΕΔΩ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ