1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-01-2024 15:25

Πρι Λιγκ Γυναικών: Αυλαία του 'Α γύρου με ενδιαφέρουσες μονομαχίες σε Ν. Ερυθραία, Μίλωνα, Κόρινθο

Αυλαία του Ά γύρου στην Πρι Λιγκ Γυναικών με τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής που για πρώτη φορά θα ολοκληρωθεί σε τρείς δόσεις.

Ο αήττητος και πρωτοπόρος Πανιώνιος που εχει ξεφύγει με +7 από την δεύτερη θέση, υποδέχεται την Κυριακή (7/1) την Πρέβεζα και με νέο τρίποντο κατακτά τον άτυπο πρωταθλητή χειμώνα.

Το Σάββατο οι δεύτερες και φορμαρισμένες Αμαζόνες υποδέχονται σε αθηναϊκή μονομαχία τον ένατο Πορφύρα, με στόχο μία ακόμη νίκη που θα τις βοηθήσει να κρατήσουν την διαφορά δύο πόντων από τον τρίτο Απόλλωνα Καλαμάτας. Από την άλλη η ομάδα του Πειραιά θα προσπαθήσει για την υπέρβαση στην σκληρή έδρα της Ν. Ερυθραίας.

Οσον αφορά τον Απόλλωνα, δοκιμάζεται στην Κόρινθο στο πλαίσιο του Πελοποννησιακού ντέρμπι με τον γηπεδούχο ΑΣΠ, και θέλει τη νίκη για να ξεπεράσει την εντός έδρας ήττα-σοκ από τον ΖΑΟΝ που υπέστη πριν την διακοπή των γιορτών και τον έριξε στην τρίτη θέση. Από την άλλη οι γηπεδούχες της Κάταλιν Κις που βρίσκονται στην έβδομη θέση θα παλέψουν μπροστά στον κόσμο τους για την επιστροφή στις νίκες και την βελτίωση της βαθμολογίας τους.

Δυνατή μονομαχία στη Ν. Σμύρνη, όπου ο τέταρτος Μίλωνας που βρίσκεται σε σταθερά καλή πορεία, αντιμετωπίζει τα απρόβλεπτα Βριλήσσια που είναι στην έκτη θέση και εκτός έδρας εχουν περισσότερες νίκες απ’ ότι εντός.

Ενδιαφέρουσα κόντρα στο Ζηρίνειο όπου ο πέμτος ΖΑΟΝ με εξαιρετική ψυχολογία από το μεγάλο διπλό στην Καλαμάτα, κοντράρεται με το δέκατο Αιγάλεω, με σκοπό να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί και να πλησιάσει την τετράδα.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με το Θεσσαλονικιώτικο ντέρμπι ουραγών ανάμεσα στον τελευταίο Βότση και την προτελευταία Ελπίδα Αμπελοκήπων, τις οποίες ομάδες χωρίζει ένας βαθμός.

Pre League Γυναικών - 11η αγωνιστική

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024


«Κρ. Πέρσης», 17.00: Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Φ.Ο. Βριλησσίων
Διαιτητές: Νικάκης, Μεταξά, Παρατηρητής: Πέρρος.

Ζηρίνειο, 18.00: Ζ.Α.Ο.Ν. - Α.Ο. Αιγάλεω
Διαιτητές: Μαλλιάρα, Οικονομοπούλου, Παρατηρητής: Ονόπας.

Κορίνθου, 18.00: Α.Σ.Π. Κορίνθου - Απόλλων Καλαμάτας
Διαιτητές: Καραγιαννόπουλος, Σπίνας, Παρατηρητής: Δημάκης.

«Στ. Καλαϊτζής», 19.30: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες - Α.Ο.Φ. Πορφύρας
Διαιτητές: Λιδωρικιώτη, Οικονόμου Μ., Παρατηρητής: Παπαστάμος.

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

«Α. Βαρίκας», 15.00: Γ.Σ. Πανιώνιος - Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας

Διαιτητές: Μαυρικίδου, Χαμπιλού, Παρατηρητής: Μαρκάτης.

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Βότση, 20.00: Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση - Α.Σ. Ελπίς
Διαιτητές: Μαυρίδης, Δημητρίου, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

Η βαθμολογία ΕΔΩ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ