1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-12-2023 21:27

Πρι Λιγκ Γυναικών: Ξεχωρίζει η σύγκρουση κορυφής μεταξύ Απολλωνα Καλαμάτας-Πανιώνιου, μάχες σε Πρέβεζα, Αιγάλεω, Πειραιά

Η μεγάλη σύγκρουση κορυφής ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Απόλλωνα Καλαμάτας στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, κλέβει την παράσταση στην 8η αγωνιστική της Πρι Λιγκ Γυναικών.

 

 Η ομάδα του Μπάμπη Μυτσκίδη υποδέχεται τον πρωτοπόρο σύλλογο της Ν. Σμύρνης στην καυτή του έδρα, και με την βοήθεια των φιλάθλων, ελπίζει σε νίκη- υπέρβαση που θα «φρενάρει» την σπουδαία πορεία των φιλοξενούμενων, και θα της δώσει την δυνατότητα να τον πιάσει στην κορυφή η να μειώσει την διαφορά των τριών πόντων που τους χωρίζει.

Από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Τσαϊρέλη με ένα πολύ δυνατό ρόστερ για την κατηγορία, και με φόρα από το αήττητο σερί που έχει η ομάδα, φιλοδοξεί να «σπάσει» την έδρα του Απόλλωνα και να αυξήσει την διαφορά από την αντίπαλο του. Μετα τη νίκη στο εξ’ αναβολής ματς με τον Βότση που τις έφερε στην τρίτη θέση, οι Αμαζόνες κατεβαίνουν στο Αιγάλεω για μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα.

Οι φιλοξενούμενες θα επιδιώξουν ένα νέο τρίποντο που θα σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του ντέρμπι στην Καλαμάτα, θα της βοηθήσει να πλησιάσουν την πρώτη δυάδα. Από την άλλη το «Σίτι» με τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς, θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει την ευκαιρία να μπει στην οκτάδα για πρώτη φορά φέτος.

Αμφίρροπη μάχη στην Πρέβεζα με την τοπική ομάδα που εχει κάνει πολύ καλή πορεία για νεοφώτιστη ομάδα και η οποία βρίσκεται σταθερά στην πρώτη πεντάδα, υποδέχεται τον επίσης νεοφώτιστο Μίλωνα. Οι γηπεδούχες θέλουν το τρίποντο για να παραμείνουν σε αυτές τις υψηλές θέσεις και να αυξήσουν τα ποσοστά παραμονής στην κατηγορία, από την άλλη η ομάδα της Ν. Σμύρνης με διπλό θα πλησιάσει στην πρώτη τριάδα, και θα μπει στο χορό διεκδίκησης των δύο εισιτήριων ανόδου.

Πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία στο «Σαλπέας», όπου ο ογδοος Πορφύρας υποδέχεται τα έκτα Βριλήσσια. Μετα την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμάτας την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πειραιά «καίγεται» για νίκη στο δεύτερο σερί εντός ματς, ενώ από την άλλη η ομάδα του Κώστα Λιώση που μεταμορφώνεται μακριά από τα Βριλήσσια και έχει τρεις σημαντικές νίκες, στοχεύει σε μια νέα νικηφόρα απόδραση που θα την στείλει τετράδα.Επιστροφή στις νικες θέλει και ο ΖΑΟΝ που με αντίπαλο τον Βότση θελει να τερματίσει ένα αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Τέλος η Ελπίδα Αμπελοκήπων μετά τον ηρωικό βαθμό που πήρε στα Βριλήσσια υποδέχεται την δυνατή Κόρινθο με στόχο να πάρει την δεύτερη φετινή νίκη της και να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση. Από την άλλη οι φιλοξενούμενες θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους με ένα ακόμη τρίποντο, και να αναρριχηθούν στην βαθμολογία.

Pre League Γυναικών - 8η αγωνιστική

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

Δ.Α.Κ. Πρέβεζας, 17.00: Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Γκόλφης, Φλούδας, Παρατηρητής: Ιορδανίδης.

«Ι. Λεμονίδης», 17.00: Α.Σ. Ελπίς - Α.Σ.Π. Κορίνθου
Διαιτητές: Δρανίτσας, Μαυρίδης Γ., Παρατηρητής: Κουκουμάκας Ν..

«Στ. Βενέτης», 18.00: Α.Ο. Αιγάλεω - Α.Ο.Ν. Αμαζόνες
Διαιτητές: Χατζηβασιλείου, Διαμάντης, Παρατηρητής: Τσιμπινός.

Ζηρίνειο, 18.00: Ζ.Α.Ο.Ν. - Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση
Διαιτητές: Μαυρικίδου, Μαλλιάρα, Παρατηρητής: Πολίτης.

Παραλίας, 18.00: Απόλλων Καλαμάτας - Γ.Σ. Πανιώνιος
Διαιτητές: Μουλά Λ., Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Κανέλλιδης.

«Π. Σαλπέας», 20.00: Α.Ο.Φ. Πορφύρας - Φ.Ο. Βριλησσίων
Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Κατερλή, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης.

Η βαθμολογία ΕΔΩ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ