1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-12-2023 21:08

Pre League Γυναικών: Ντέρμπι βορείων προαστίων στη Ν. Ερυθραία, εκτός έδρας δοκιμασίες για την πρώτη τριάδα

Έβδομη στροφή στην Πρι Λιγκ γυναικών με την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας να δοκιμάζεται εκτός έδρας.

Αρχικά ο πρωτοπόρος και αήττητος Πανιώνιος που μετράει το απόλυτο νικών και βαθμών (6/6 -18 βαθμούς) έχει βατή αποστολή, καθώς αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη με τον ουραγό Ναύαρχο Βότση και θέλει να συνεχίσει το μεγάλο σερί του.

Στην Αθήνα κόντρα στον Πορφύρα, θα αγωνιστεί ο Απόλλωνας Καλαμάτας. Η ομάδα του Πειραιά είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, προέρχεται από δύο σερί νίκες και θέλει ένα ακόμη τρίποντο κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Από την άλλη η Μεσσηνιακή ομάδα βρίσκεται σε καλό μομέντουμ με τρία διαδοχικά τρίποντα και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να συνεχίσει να είναι σε απόσταση βολής απο τον πρωτοπόρο Πανιώνιο.

Σπουδαίο παιχνίδι στην Κόρινθο όπου η έμπειρη τοπική ομάδα υποδέχεται στην δυνατή έδρα της, τη νεοφώτιστη Πρέβεζα η οποία είναι η μεγάλη έκπληξη της κατηγορίας και βρισκεται σταθερά στην τριτη θέση. Ντέρμπι βορείων προαστίων στη Ν. Ερυθραία. Οι γηπεδούχες Αμαζόνες που έχουν έναν αγώνα λιγότερο, και προέρχονται απο δύο εκτός έδρας ήττες με Kαλαμάτα και Πανιώνιο, «καίγονται» για νίκη κόντρα στον ΖΑΟΝ. Από την άλλη και η ομάδα της Κηφισιάς που βρίσκεται στην τέταρτη θέση, έρχεται απο τρεις σερί ήττες και θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Την πρώτη εντός έδρας νίκη θα επιδιώξουν τα πέμπτα Βριλήσσια απέναντι στην Ελπίδα Αμπελοκήπων. Οι παίκτριες του Κώστα Λιώση με ηθικό από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη-ανατροπή στην Πρέβεζα, θέλουν καθαρό τρίποντο κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση και στοχεύει στην παραμονή της στην κατηγορία.

Τέλος η αυλαία πέφτει στη Ν. Σμύρνη με το τελευταίο ματς του προγράμματος, όπου έχουμε αθηναϊκό ντέρμπι. Ο έκτος Μίλωνας στη δυνατή έδρα του στοχεύει στην τέταρτη σερί νίκη κόντρα στο επίσης ανεβασμένο Αιγάλεω, το οποίο επίσης μετράει τρεις διαδοχικές νίκες και έχει σκαρφαλώσει στην ένατη θέση.

Pre League Γυναικών - 7η αγωνιστική

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου

Γυμναστήριο Βριλησσίων, 17.45: Φ.Ο. Βριλησσίων - Α.Σ. Ελπίς
Διαιτητές: Παπαθανασίου, Λιδωρικιώτη, Παρατηρητής: Παπαστάμος.

Γυμναστήριο Κορίνθου, 18.00: Α.Σ.Π. Κορίνθου - Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας
Διαιτητές: Κτενάς, Πετούσης, Παρατηρητής: Δημάκης.

Γυμναστήριο Βότση, 18.00: Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση - Γ.Σ. Πανιώνιος
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Αρ., Δρανίτσας, Παρατηρητής: Μαυρίδης Θ..

Γυμναστήριο «Π. Σαλπέας», 18.00: Α.Ο.Φ. Πορφύρας - Απόλλων Καλαμάτας
Διαιτητές: Μενεσλής, Χουλιαρόπουλος, Παρατηρητής: Παγκοζίδης.

Γυμναστήριο «Στ. Καλαϊτζής», 19.30: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες - Ζ.Α.Ο.Ν.
Διαιτητές: Οικονόμου Β., Οικονομοπούλου, Παρατηρητής: Παπαδόπουλος Β..

Γυμναστήριο «Κρ. Πέρσης», 20.00: Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Α.Ο. Αιγάλεω

Διαιτητές: Μεταξά, Κατερλή, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος.

Η βαθμολογία ΕΔΩ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ