1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-11-2023 20:43

Pre League Γυναικών: Μεγάλη κόντρα Πανιωνίου-Αμαζόνων στη Ν.Σμύρνη, αμφίρροπα ματς σε Πρέβεζα, Ζηρίνειο, Αιγάλεω

Το ντέρμπι των δύο μεγάλων φαβορί ανόδου ανάμεσα σε Πανιώνιο και Αμαζόνες ξεχωρίζει στην 6η αγωνιστική της Πρι Λιγκ γυναικών. Ο πρωτοπόρος Πανιώνιος έρχεται με φόρα, είναι αήττητος με 5/5 νίκες, 15 βαθμούς και χωρίς απώλεια σετ, φιλοδοξεί να συνεχίσει το σερί του και να διατηρήσει την βαθμολογική διαφορά αφαλείας από τον δεύτερο Απόλλωνα Καλαμάτας.

Από την άλλη οι πολύπειρες Αμαζόνες που στα ντέρμπι παίζουν δυνατά, και εχουν ένα αγώνα λιγότερο και μία ήττα, βρίσκονται στην τέταρτη θέση, κατεβαίνουν στη Ν. Σμύρνη για να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να συνεχίζουν να είναι κοντά στις δύο πρώτες θέσεις.

Με γνωστό το αποτέλεσμα του ντέρμπι, ο δεύτερος Απόλλωνας Καλαμάτας εχει θεωρητικά εύκολη αποστολή στην έδρα του κόντρα στον ουραγό Βότση και θέλει ένα ακόμη τριποντο για να συνεχίσει να κατέχει την δεύτερη θέση.

Αμφίρροπο ματς στην Πρέβεζα, όπου η μέχρι τωρα έκπληξη του πρωταθλήματος, η νεοφώτιστη Πρέβεζα που βρίσκεται στην τρίτη θέση υποδέχεται στην καυτή έδρα της τα Βριλήσσια,με στόχο την επιστροφή στη νίκες και την σταθερή παραμονή στην τρίτη θέση. Από την άλλη η αθηναϊκή ομάδα που είναι στην έκτη θέση και εκτός έδρας είναι δυσκολοκατάβλητη, φιλοδοξεί να κάνει το «μπρέικ» και να αποδράσει με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ανοιχτό παιχνίδι στο Ζηρίνειο, καθώς ο γηπεδούχος ΖΑΟΝ που προέρχεται από δύο σερί ήττες, «καίγεται» για νίκη κόντρα στον δυνατό Μίλωνα, τις οποίους χωρίζει ενας βαθμό. Από την άλλη η νεοφώτιστη ομάδα της Ν.Σμύρνης πηγαίνει στην Κηφισιά με σύμμαχο την παράδοση, ώστε να διεκδικήσει το «διπλό» και να πλησιάσει την πρώτη τετράδα.

Δυνατή μονομαχία στο Αιγάλεω όπου το γηπεδούχο «Σίτι» με δύο σερί νικηφόρα ματς στο τάι μπρέικ, βελτίωσε την βαθμολογική του θέση και πήρε ψυχολογία για να αντιμετωπίσει την Κόρινθο. Από την άλλη η φιλοξενούμενη και πολύ μαχητική ομάδα της Κάταλιν Κις, πάει στο Αιγάλεω με στόχο να διεκδικήσει βαθμό η βαθμούς. Τέλος στη Θεσσαλονίκη η απρόβλεπτη Ελπίδα Αμπελοκήπων υποδέχεται τον δυνατό Πορφύρα που θέλει να πάρει καθαρό τρίποντο και να σκαρφαλώσει στην πεντάδα.

Pre League Γυναικών - 6η αγωνιστική

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023


«Α. Βαρίκας», 15.00: Γ.Σ. Πανιώνιος - Α.Ο.Ν. Αμαζόνες
Διαιτητές: Πρέντζας, Αρβανίτης, Παρατηρητής: Πολίτης.

Δ.Α.Κ. Πρέβεζας, 17.00: Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας - Φ.Ο. Βριλησσίων
Διαιτητές: Γεράνιος, Γκοργκόλης, Παρατηρητής: Πετούσης.

«Ι. Λεμονίδης», 18.00: Α.Σ. Ελπίς - Α.Ο.Φ. Πορφύρας
Διαιτητές: Μούζουλας, Δημητρίου, Παρατηρητής: Μαυρίδης.

Παραλίας, 18.00: Απόλλων Καλαμάτας - Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση
Διαιτητές: Κτενάς, Καραγιαννόπουλος, Παρατηρητής: Κανελλίδης.

Ζηρίνειο, 19.00: Ζ.Α.Ο.Ν. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Μαλλιάρα, Παπαθανασίου, Παρατηρητής: Καπάνταης.

«Στ. Βενέτης», 20.00: Α.Ο. Αιγάλεω - Α.Σ.Π. Κορίνθου
Διαιτητές: Κατσούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Παρατηρητής: Παπαστάμος.

Η βαθμολογία ΕΔΩ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ