1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-11-2023 20:26

Pre League Γυναικών: Κυριαρχεί η απόλυτη κόντρα της Ν. Σμύρνης ανάμεσα σε Μίλωνα-Πανιώνιο

Το απόλυτο τοπικό ντέρμπι της Ν. Σμύρνης ανάμεσα σον γηπεδούχο Μίλωνα και τον φιλοξενούμενο Πανιώνιο, ξεχωρίζει στην 5η αγωνιστική της Πρι Λιγκ γυναικών.

Αν και φέτος ο πρωτοπόρος και αήττητος Πανιώνιος είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, ο έβδομος στην βαθμολογία Μίλωνας είναι αποφασισμένος να παλέψει με πάθος και πείσμα για να διεκδικήσει από τις «κυανέρυθρες» ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με καλή ψυχολογία από τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στις Αμαζόνες, ο δεύτερος Απόλλωνας Καλαμάτας ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, όπου θα κοντραριστεί με τη νεανική Ελπίδα Αμπελοκήπων που και φέτος εχει στόχο την παραμονή. Από την άλλη η Μεσσηνιακή ομάδα θέλει το διπλό για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής.

Στον Πειραιά και στο κλειστό «Σαλπέας» δοκιμάζεται ο τρίτος Φιλαθλητικός Πρέβεζας. Η νεοφώτιστη ομάδα που εχει κάνει πολύ καλή εκκίνηση στην κατηγορία και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας θα προσπαθήσει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Από την άλλη ο γηπεδούχος Πορφύρας που εχει τρείς ήττες σε τέσσερα ματς, «καίγεται» για τη νίκη, ωστε να βελτιώσει την βαθμολογική του θέση.

Επιστροφή στις νίκες θέλουν οι τέταρτες Αμαζόνες, οι οποίες υποδέχονται τον ουραγό Βότση και ενόψει του νέου ντέρμπι κορυφής που ακολουθεί με τον πρωτοπόρο Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη. Αθηναϊκή κόντρα στα Βριλήσσια με την γηπεδούχο ομάδα που βρίσκεται σε άνοδο να υποδέχεται το Αιγάλεω, το οποίο εχει κάνει κακό ξεκίνημα και βρίσκεται στην προτελευταία θέση με δύο πόντους. Τέλος αμφίρροπο ματς έχουμε στην Κόρινθο με την γηπεδούχο ομάδα να υποδέχεται τον επικίνδυνο εκτός

Pre League Γυναικών - 5η αγωνιστική

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023


Γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης», 16.30: Α.Σ. Ελπίς - Απόλλων Καλαμάτας
Διαιτητές: Ισκάς, Λούμσι, Παρατηρητής: Κάλλης.

Γυμναστήριο Βριλησσίων, 17.45: Φ.Ο. Βριλησσίων - Α.Ο. Αιγάλεω
Διαιτητές: Οικονομοπούλου, Τόλιος, Παρατηρητής: Τσιμπινός.

Γυμναστήριο «Π. Σαλπέας», 18.00: Α.Ο.Φ. Πορφύρας - Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας
Διαιτητές: Ράντσιου, Διαμάντης, Παρατηρητής: Παγκοζίδης.

Γυμναστήριο Κορίνθου, 18.00: Α.Σ.Π. Κορίνθου - Ζ.Α.Ο.Ν.
Διαιτητές: Σπίνας, Κτενάς, Παρατηρητής: Δημάκης.

Γυμναστήριο «Στ. Καλαϊτζής», 18.30: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες - Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση
Διαιτητές: Λιδωρικιώτη, Οικονόμου Μ., Παρατηρητής: Παπαστάμος.

Γυμναστήριο «Κρ. Πέρσης», 20.00: Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Γ.Σ. Πανιώνιος
Διαιτητές: Βουδούρης, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Γεωργουλέας.

Η βαθμολογία ΕΔΩ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ