1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-11-2023 19:06

Πρι Λιγκ: Ενθουσιασμός στην Κόρινθο για το πρώτο τρίποντο

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΑΣΠ Κόρινθος στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ναύαρχου Βότση, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Pre League Γυναικών.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη (3-0) για τις «ερυθρόλευκες» στο φετινό πρωτάθλημα, αποτέλεσμα που ηταν παράλληλα και ένα σημαντικό «τρίποντο» ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης.

Η ομάδα της Κάταλιν Κις κυριάρχησε από την αρχή του παιχνιδιού, αλλα μια σειρά αβίαστων λαθών μετέτρεψε το πρώτο σετ σε… θρίλερ 62 πόντων, το οποίο τελικά έκλεισε με 32-30 υπέρ των γηπεδούχων. Στη συνέχεια ακολούθησαν δύο σετ (25-22 και 25-23 αντίστοιχα), που κατακτήθηκαν στις λεπτομέρειες απο τα κορίτσια της Κορίνθου. τα οποία πάλεψαν με πολύ πάθος και πείσμα.

Μπορεί οι 4 βαθμοί σε 3 αγώνες να μην είναι ο καλύτερος δυνατός απολογισμός στο ξεκίνημα, αλλά όλοι ελπίζουν ότι ο ΑΣΠ όσο θα προχωράει το πρωτάθλημα θα έχει σταθερά ανοδική πορεία και θετικά αποτελέσματα.Για την 4η αγωνιστική ο ΑΣΠ Κόρινθος θα φιλοξενηθεί από τον πρωτοπόρο και φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, Πανιώνιο.

Α.Σ.Π. Κορίνθου – Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση 3-0 (32-30, 25-22, 25-23)

Διαιτητές: Καραγιαννόπουλος, Σπίνας, Παρατηρητής: Δημάκης.

Α.Σ.Π. Κορίνθου (Κάταλιν Κις)
Γεωργιάδου, Χαμπάι, Ελευθερίου, Χάτσινσον, Μανάι, Κυπαρίσση / Μαργαρίτη (λ), Τσιγαρίδα, Αντότσι, Μαρινοπούλου, Ασημακοπούλου.

Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση (Κώστας Ιωαννίδης): 
Μπακοπούλου, Χατζίκου, Τριλυράκη, Αργυρίου, Αλτίνη,  Ζωίδου / Ωραιοπούλου (λ), Ασβεστά (λ), Αποστολίδου, Ιωάννου, Κυριακίδου,  ΣαχανΙιδου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ