1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-07-2023 00:05

Στον Απόλλωνα Καλαμάτας επέστρεψε η Ντίνα Καραμούντζου

 Μετά απο απουσία ενός χρόνου, η Ντένια Καραμούντζου επέσρεψε και πάλι στον Απόλλωνα Καλαμάτας ενόψει της νέας Πρι Λιγκ. Η 27 χρονη (1μ78) ακραία και πρώην αρχηγός έδωσε τα χέρια και πάλι με την διοίκηση της Μεσσηνιακής ομάδας, και συμφώνησε να επιστρέψει και να βοηθήσει στην τρίτη προσπάθεια του συλλόγου να πάρει την άνοδο στη Volley League.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμάτας για την Αργίτισα αθλήτρια αναφέρει:

«Captain my captain…Οι μεγάλες αγάπες δε ξεχνιούνται για λίγο αποσταινουν αλλά ξανασυναντιονται…Σε αυτή τη μάχη λοιπόν δεν μπορούσε να μην επιστρέψει η φυσική αρχηγός της ομάδας μέσα και έξω από τα γήπεδα η Κωνσταντίνα Καραμούντζου.

Γεμισμένη δυνάμεις από το μικρό διάλειμμα της από τα γήπεδα, αποφάσισε φέτος να συστρατευθει στο δύσκολο πρωτάθλημα μας δίνοντας με τα πολλαπλά προσόντα της πολλές λύσεις στα χέρια του προπονητή μας κ.Μυτσκιδη. Καλή σεζόν να έχουμε Κωνσταντίνα μας με υγεία και πολλές πολλές επιτυχίες!!»

Πάσα: Aντελίν Ουμπρί, Άννα Μαυροειδή

Κεντρικές: Κοκότη Κατερίνα, Αρβανιτοπούλου Βάσια, Ηλια Ρωσσιάδου

Ακραίες: Ζωή Φάκη, Κωνσταντίνα Καραμούντζου

Διαγώνιες: 'Αλκηστις Καραφουλίδου

Λίμπερο: Γιόλλα Νίκη, Δώρα Ευθυμιοπούλου

Προπονητής: Μυτσκίδης Χαράλαμπος

Σχετικά άρθρα

  • Α2 γυναικών Ά όμιλος: Ντέρμπι κορυφής στην Καλαμάτα
    Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον δεύτερο Απολλωνα Καλαμάτας και τις πρωτοπόρες Αμαζόνες ξεχωρίζει στην 23η αγωνιστική του Ά ομίλου της Α2. Πρόκειται για την δεύτερη σερί έξοδο των πρωτοπόρων στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος και οι οποίες ψάχνουν ακόμη μία νίκη ,μετά από το διπλό κόντρα στον Μεσσηνιακό την περασμένη εβδομάδα, που θα του δώσει την δυνατότητα να «σφραγίσουν» τον τίτλο και το απευθείας εισιτήριο για την Πρι Λιγκ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ