1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-06-2023 20:14

Δεύτερη μεταγραφή στην Πρέβεζα η Δέσποινα Γερομιχαλού

Η 23χρονη ακραία Δέσποινα Γερομιχαλού, αποτελεί την δεύτερη μεταγραφή για τη νεοφώτιστη ομάδα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας, μετά την Ειρήνη Κουτρουμπή, εν όψει της νέας χρονιάς στην Pre League.

 Η ανακοίνωση της διοίκησης της νεοφώτιστης ομάδας αναφέρει για την αθλήτρια:

"Η Δέσποινα Γερομιχαλού ξεκίνησε την καριέρα της από της ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης, είναι γεννημένη στις 28 Φεβρουαρίου 2000, έχει ύψος 1,81 και παίζει στις θέσεις ακραία και διαγώνια.

Από το 2016 έως και το 2018 ήταν αθλήτρια του Απόλλων Καλαμαριάς, για να ακολουθήσει μία χρονιά (2018-2019) με τα χρώματα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου.

Το 2019 και μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου αγωνίστηκε στην ΧΑΝΘ, δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο της.

Τα έτη 2020 έως και 2022 φόρεσε την φανέλα του Μηγδονιακού, ενώ κατά την περσινή περίοδο ήταν αθλήτρια τους Αίαντα Ευόσμου.

Έχει μεγάλη εμπειρία σε ομάδα Α2 Εθνικής κατηγορίας και αποτελεί μία από τις καλύτερες αθλήτριες στην θέση που αγωνίζεται.

Κατά την συμφωνία με την διοίκηση του Φιλαθλητικού το νέο μεταγραφικό απόκτημα δήλωσε: ‘’ Είμαι πολύ ευχαριστημένη που ήρθα στην ομάδα της Πρέβεζας για να αγωνιστιώ με τα χρώματα του Φιλαθλητικού. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και αυτό το απέδειξε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και την πορεία της στο κύπελλο Ελλάδος.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή Πέτρο Παπαδόπουλου, που μου δίνουν την ευκαιρία για να αγωνιστώ σε αυτή την οικογένεια και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για να επιτευχθούν οι στόχοι του συλλόγου’’.

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πάσα: Θεοδωράκη Ναταλία

Κεντρικές: Κουτρουμπή  Ειρήνη

Ακραίες: Σία Τοτσίδου, Δέσποινα Γερομιχαλού

Διαγώνιες: Ντάρια Άουρμτσικ (Λευκ.)

Λίμπερο: Κοσμίδου Βασιλική

Προπονητής: Πέτρος Παπαδόπουλος

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ