1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-06-2023 12:58

Πανιώνιος: Αλλάζει επίπεδο με την σούπερ Βραζιλιάνα Άννα Τιέμι Ταγκαούι

  Νέα σπουδαία μεταγραφή για τον Πανιώνιο με την 'Ανα Τιέμι Ταγκαούι. Πρόκειται για πολύ  'εμπειρη διεθνή Βραζιλιάνα παααδόρο (1μ89) με την οποία ο σύλλογος της Ν. Σμύρνης αλλάζει αγωνιστικό επίπεδο και γίνεται πολυ μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της νέας Πρι Λιγκ και της ανόδου στη Volley League

Η ανακοίνωση για την Τιέμι που έχει αγωνιστεί σε ομάδες της  Γαλλίας, Τουρκίας, Ουγγαρίας, αναφέρει:

«Η διοικούσα επιτροπή του γυναικείου τμήματος βόλεϊ, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του, με την αθλήτρια Ana Tiemi Takagui.

Η Βραζιλιάνα (1.89) είναι διεθνής με την Εθνική γυναικών της χώρας της και αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε πολλές σπουδαίες ομάδες μεταξύ των οποίων είναι οι: Bursa(Τουρκία), RC Cannes(Γαλλία) Nantes(Γαλλία), Vasas (Ουγγαρία) , Osasco (Βραζιλία).

Στις πρώτες της δηλώσεις η Τιέμι είπε:

«Γειά σε όλους! Είμαι η Ana Tiemi και είμαι η νέα πασαδόρος της ομάδας του Πανιωνίου. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος αυτού του κλαμπ για την επόμενη σεζόν.

Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα και να γνωρίσω όλους εσάς, όλες τις συμπαίκτριες μου και όλους τους οπαδούς. Τώρα βρίσκομαι στην Βραζιλία και απολαμβάνω τις διακοπές μου με την οικογένεια μου αλλά σύντομα θα έρθω εκεί και εύχομαι να περάσουμε καλά μαζί και να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν. Τα λέμε σύντομα.».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ