1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-06-2023 16:53

Μίλωνας: Παρέμεινε «πράσινη» η Γεωργία Μανώλαινα

Την ανανέωση της συνεργασίας με την πασαδόρο, Γεωργία Μανώλαινα, ανακοίνωσε ο Μίλωνας. Για την 25 χρονη (1μ72) αθλήτρια που βοήθησε καθοριστικά τον σύλλογο της Ν. Σμυρνης να κερδίσει την άνοδο στην Πρι Λιγκ, η διοίκηση του συλλόγου ανέφερε:

«Η διοίκηση του τμήματος βόλει του Μίλωνα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τη Γεωργία Μανώλαινα για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Η Γεωργία Μανώλαινα, μια από τους βασικούς πυλώνες της περσινής κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Pre League, θα συνεχίσει για ακόμα μια χρονιά να φοράει τα “πράσινα” χρώματα με την επιδίωξη να παραμείνει στην κορυφή με τη γυναικεία ομάδα βόλει του Μίλωνα.

2022-2023 ΑΟΝΣ Μιλων
2016-2022 Παπάγου
2014-2016 Λόκρος Αταλάντης

Ευχόμαστε στη Γεωργία υγεία, δύναμη και καλούς αγώνες για άλλη μια αγωνιστική περίοδο !

Η Γεωργία Μανώλαινα, με την ευκαιρία της ανανέωσης της συνεργασίας, σε μια σύντομη δήλωσή του ανέφερε τα ακόλουθα: “Είμαι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστώ άλλη μια χρονιά με αυτό το ιστορικό σωματείο, ιδιαίτερα μετά από μια επιτυχημένη χρονιά όπως η περσινή. Με σκληρή δουλειά ελπίζουμε όλες οι αθλήτριες στην επίτευξη των νέων στόχων της ομάδας μας.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ