1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-06-2023 00:51

Στο κέντρο του Απόλλωνα Καλαμάτας η Κατερίνα Κοκότη

Την απόκτηση της 21 χρόνης (1μ80) κεντρικής, Κατερίνας Κοκότη από τον Ναύαρχο Βότση, ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Καλαμάτας που προχωράει σε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ του, ενόψει της νέας Πρι Λιγκ.

Η ανακοίνωση του Μεσσηνιακού συλλόγου αναφέρει:

«Η Κατερίνα αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής και γνωρίζει αρκετά καλά την κατηγορία μας μιας και την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Ναυάρχου Βότση , ενω έχει αγωνιστεί ακόμα στους Μακεδόνες Αξιού και στο Νέο Ρυσιο.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας για τόν ερχομότης στην ομάδα μας :«Είμαι πολυ χαρούμενη που για την φετινή χρόνια η διοίκηση του Απόλλων Καλαμάτας μου δίνει την ευκαιρία να γίνω μέλος της ομάδας της και να αγωνιστούμε μαζι φτάνοντας στην επίτευξη των υψηλών στόχων.

Εγώ από την πλευρά μου θα δωσω το 100% του εαυτού μου. Θέλω να ευχηθώ μια ωραία αθλητική χρόνια πρώτα απ όλα στην ομάδα μου αλλά και σε όλες τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην διοργανωση χωρίς τραυματισμούς και σε ωραίους δυνατούς αγώνες!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ