1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-05-2023 11:16

Επιστροφή έκπληξη της Δάφνης Βαρουδάκη στις Αμαζόνες

Επιστροφή έκπληξη στις Αμαζόνες για την Δάφνη Βαρουδάκη. Η 29 χρονη (1μ83) έμπειρη Χανιώτισσα ακραία επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από δύο χρόνια, καθώς είχε αποσυρθεί το 2021 για προσωπικούς λόγους.

Η Βαρουδάκη έκανε το ντεμπούτο της στις Αμαζόνες το καλοκαίρι του 2017, αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια και πανηγύρισε δύο σερί ανόδους με το σύλλογο της Ν. Ερυθραίας , από Α2 σε Πρι Λιγκ και συνέχεια στη Volley League, όπου ήταν παρούσα και στην πρώτη σεζόν της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Για την μεγάλη επιστροφή της Βαρουδάκη στο ρόστερ της ομάδας που αναμένεται να την ενισχύσει σημαντικά στην επίθεση, η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει στην ανακοίνωση της:

“Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή της, Δάφνης Βαρουδάκη, της παίκτριας που συνέδεσε το όνομά της με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου.

Η πολύπειρη επιθετικός, η οποία ούσα αργηγός ηγήθηκε των δύο ανόδων της ομάδας έως τη VolleyLeague, επανέρχεται στο ρόστερ των Αμαζόνων, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθειά τους για διάκριση στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το βιογραφικό της Χανιώτισσας αθλήτριας, η οποία ξεκίνησε από τον Ηρακλή Κηφισιάς, είναι πλούσιο και περιλαμβάνει συμμετοχές σε ομάδες όπως το Μαρκόπουλο, η Σαντορίνη και η Θέτιδα Βούλας.

Το Δ.Σ. του Αμαζόνων εύχεται στη Δάφνη Βαρουδάκη υγεία και  καλή επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας.”

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ