1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-05-2023 14:06

Πανιώνιος: Νέος τιμ μάνατζερ ο Γιάννης Γιαννάκης

Την επίσημη συνεργασία με τον έμπειρο μάνατζερ, Γιάννη Γιαννάκη, ο οποίος άφησε τον Άρη μετά από 10 χρόνια, ανακοίνωσε η διοίκηση της γυναικείας ομάδας του Πανιωνίου.

Πιο αναλυτικά ο σύλλογος της Ν. Σμύρνης που ελπίζει με ην παρουσία του κ. Γιαννάκη  στο κτίσιμο ενός πολύ ανταγωνιστικού ρόστερ που θα διεκδικήσει την άνοδο, αναφέρει:

«Η διοίκηση του Πανιωνίου και η διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον team manager Γιάννη Γιαννάκη.
Ο έμπειρος μάνατζερ μετά από 10 χρόνια στον Άρη και με αρκετές επιτυχίες με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, τόσο με το τμήμα των γυναικών όσο και των αναπτυξιακών τμημάτων θα είναι για την ερχόμενη χρονιά κάτοικος Νέας Σμύρνης.

Ο Γιάννης Γιαννάκης δήλωσε στο Panionios.gr:

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το επόμενο μου βήμα είναι ο ιστορικός Πανιώνιος, μια ομάδα με πλούσιο παρελθόν και ακόμα μεγαλύτερο μέλλον. Ο σύλλογος είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί και όσοι θα αποτελέσουμε μέλη αυτής της ομάδας θα δώσουμε το 101% των δυνατοτήτων μας για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει για την ερχόμενη χρονιά,»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ