1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-05-2023 00:19

Στον Πορφύρα θα πασάρει η 'Ελσα Πατουχέα

Στον Πορφύρα θα πασάρει τη νέα σεζόν η ταλαντούχα Έλσα Πατουχέα. Μετά από πολλά χρόνια σε Ποσειδώνα Λουτρακίου και Κόρινθο, η 22 χρονη (1μ80) παίκτρια αποφάσισε να μετακινηθεί στον Πειραϊκό σύλλογο, ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Η πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα για το πρωτάθλημα της Pre League Volley Γυναικών, αφορά τη συμφωνία με την 22χρονη ( γεννημένη τον Ιούνιο του 2001 ) πασαδόρο, ύψους 1.80 μ., Ελσα Πατουχέα, η οποία αγωνίσθηκε την τελευταία τετραετία στην Κόρινθο και από το 2009 έως το 2019 ήταν στον Ποσειδώνα Λουτρακίου.
Η, Μανιάτισα στην καταγωγή ( από το Οίτυλο ), Ελσα είπε για τη μετακίνηση της στον Πορφύρα : '' Είναι χαρά μου που η νέα σεζόν με βρίσκει στην οικογένεια του Πορφύρα. Εύχομαι να έχουμε μία σεζόν χωρίς τραυματισμούς και με επίτευξη των στόχων μας.

Ευχαριστώ τον προπονητή και την διοίκηση που με εμπιστεύθηκαν και είμαι έτοιμη να φανώ αντάξια των προσδοκιών τους και της ομάδας

Καλορίζικη Έλσα.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ