1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-04-2023 02:33

Αιγάλεω: Ανασυγκρότηση και διεκδίκηση επιστροφής στη Volley League

Παρά το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού από τη Volley League, στον τρίτο αγώνα πλέι άουτ κόντρα στη Λαμία, όπου το τελικό 3-0 έστειλε το Αιγάλεω στην Πρι Λιγκ, η διοίκηση του «Σίτι» εξέδωσε ψύχραιμη ανακοίνωση για την επόμενη μέρα της ομάδας

Η διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας, μετά από έναν μίνι απολογισμό για τα αίτια της πτώσης, δηλώσεις της προπονήτριας Αγγελικής Αντωνιάδη η οποία αναλαμβάνει το μεγαλύτερο μερίδιο των ευθυνών, και ευχαριστίες στους φιλάθλους για τη στήριξη τους, προαναγγέλλει την ανασυγκρότηση μια νέας ομάδας, η οποία θα διεκδικήσει και πάλι τη σεζόν 2023-2024 την άνοδο-επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Πιο αναλυτικά αναφέρει:

«Την ήττα με σκορ 3-0 (25-22, 25-20, 25-16) γνώρισε η ομάδα μας από τον ΑΟ Λαμίας 2013 για τον 3ο και τελευταίο αγώνα πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Volley League. Έτσι η ομάδα της Λαμίας επικράτησε με 2-1 νίκες και υποχρέωσε την ομάδα μας στον υποβιβασμό στη Pre League Εθνική κατηγορία.Η ομάδα μας αποχαιρετά τη μεγάλη κατηγορία γεμάτη εμπειρίες αποδεικνύοντας ότι αξίζει να βρίσκεται στη Volley League και ο μοναδικός στόχος της είναι να επιστρέψει γρήγορα εκεί.

Τα αποτελέσματα των αγώνων μας μαρτυρούν πόσο παλέψαμε και πόσο θέλαμε να πετύχουμε το μεγάλο μας στόχο σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Δείξαμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε οποιαδήποτε ομάδα μέσα στο γήπεδο παίζοντας με πάθος μέχρι την τελευταία στιγμή.

Μεγάλη απόδειξη αποτελεί ότι για 8 αγωνιστικές αθλήτριες του συλλόγου μας βρισκόντουσαν στην καλύτερη 7αδα της αγωνιστικής. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα περιμένουμε.Από αύριο κιόλας ξεκινάμε τον προγραμματισμό μας για τη νέα χρονιά.

Μια χρόνια που θα μας βρει στη Pre League Εθνική κατηγορία με μοναδικό μας στόχο την επιστροφή της ομάδας μας στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού Βόλεϊ.Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν την ομάδα τη φετινή χρονιά και ειδικότερα τον υπέροχο κόσμο μας που ήταν πάντα εκει.

Ανάληψη ευθυνων απο την Αγγελική Αντωνιάδη

Η κόουτς Αγγελική Αντωνιάδη μας δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού: "Εγώ δε θα αναφερθώ στις λεπτομέρειες του σημερινού αγώνα. Η ομάδα της Λαμίας ήταν καλύτερη σήμερα. Εγώ θα μείνω στην τεράστια προσπάθεια που κάναμε φέτος στη πιο δυσκολη Volley League των τελευταίων ετών. Από την κλήρωση ξέραμε ότι θα ήταν μια πολύ δυσκολη χρονιά. Φέτος έγιναν πολλα και όπως φάνηκε τα πληρωσαμε όλα. Δεν είναι δικαιολογία, είναι η πραγματικότητα.

Φταίμε μόνο εμείς για τον υποβιβασμό και πρώτη εγώ. Η επόμενη μέρα θα μας βρει πιο έμπειρους, πιο αποφασιστικους στη νέα κατηγορία. Μπορεί να μην τα καταφέραμε όμως νιώθω περήφανη για όλες τις αθλήτριες μου, είχαμε άψογη συνεργασία.

Τις ευχαριστώ μια μια όλες ξεχωριστά. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον συνεργάτη μου και πολυ φίλο μου Ακη Νόστιμο, ήταν εκεί στα δύσκολα που περάσαμε και εύχομαι να συνεργαστώ και τη νεα χρονιά μαζί του. Ευχαριστώ τον κόσμο μας, ήταν εκεί όποτε τον χρειαστήκαμε.

Στο τέλος άφησα τον στυλοβάτη και τολμώ να πω ΗΡΩΑ αυτού του συλλόγου, τον Πρόεδρο μας Παντελή Βλάχο. Το ευχαριστώ είναι πολυ φτωχή λέξη. Είναι ο άνθρωπος που έκανε το όνειρο μας πραγματικότητα, έγραψε ιστορία, μας έβαλε στα μεγάλα σαλόνια, κοιτάξαμε κατάματα ομάδες που δεν το περίμενε κανεις. Μόνος του πάλεψε και έφτιαξε την ανταγωνιστική ομάδα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στη Volley League.

Το ότι δεν μείναμε στην κατηγορία δεν μηδενίζει όλη αυτή την τεράστια προσπάθεια. Αυτά έχει ο αθλητισμός. Κλείνοντας θέλω να υποσχεθώ σε όλους ότι τα καλύτερα έρχονται, εμείς δε σταματάμε εδώ, μια νέα πρόκληση έρχεται, νέοι στόχοι, νέα δεδομένα. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε."

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ