1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-04-2023 01:56

Pre League γυναικών: Μονόδρομος οι νίκες για Απολλώνιο και Πεύκα, αμφίρροπες μάχες για την πέμπτη θέση

Μια αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου της Πρι Λιγκ Γυναικών (φινάλε την Μ. Τετάρτη 12/4) και η αγωνία συνεχίζεται στην κορυφή και στους αγώνες για την πέμπτη θέση.

Έτσι για την 25η αγωνιστική ο πρωτοπόρος Απολλώνιος μετά από δύο τεράστιες νίκες στα ντέρμπι τετράδας με Πεύκα και Απόλλωνα Καλαμάτας, υποδέχεται στο Κερατσίνι τον ένατο Βότση, και θέλει το καθαρό τρίποντο για να συνεχίσει να κρατάει το προβάδισμα κορυφής και του εισιτηρίου της απευθείας ανόδου.

Στον Εύοσμο με αντίπαλο τον νεανικό Αίαντα δοκιμάζονται τα Πεύκα που θέλουν καθαρό τρίποντο. ώστε να συνεχίσουν να είναι ισόβαθμα με τον Απολλώνιο.

Στη Ν. Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο αγωνιζεται ο Απολλωνα Καλαμάτας. Οι γηπεδούχες θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν μέχρι το τέλος στην διεκδίκηση της πέμπτης θέσης ενώ ο Μεσσηνιακός σύλλογος που είναι τρίτος και θα παίξει στα πλέι οφ για το δεύτερο εισιτήριο ανόδου, θέλει να επιστρέψει στις νίκες για λόγους γοήτρου.

Μεγάλη ευκαιρία να κάνει άλμα πέμπτης θέσης έχει ο Πορφύρας που μετά το διπλό στο Βότση, αντιμετωπίζει στον Πειραιά τους ουραγούς Μακεδόνες. Η νίκη είναι μονόδρομος για τις γηπεδούχες που με νέο τρίποντο θα «κλειδώσουν» και μαθηματικά την είσοδο τους στα πλέι οφ.

Αμφίρροπο ματς στην Κόρινθο όπου η έκτος ΑΣΠ, με φόρα μετά την μεγάλη νίκη κόντρα στις Αμαζόνες, υποδέχεται τα Βριλήσσια. Η Πελοποννησιακή ομάδα που είναι στο -4 από τον Πορφύρα θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει για την πέμπτη θέση ενώ τα φορμαρισμένα Βριλήσσια θα παλέψουν για ένα ακόμη εκτός έδρας τρίποντο ψυχολογίας ενόψει πλέι άουτ.

Τέλος στη Θεσσαλονίκη, οι τέταρτες Αμαζόνες που προετοιμάζονται για τα πλέι οφ ανόδου θέλουν να γυρίσουν στις νίκες, κόντρα στην προτελευταία ΧΑΝΘ που μόνο με τρίποντο θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της να πιάσει στην 11η θέση τον Αίαντα, ο οποίος έχει δυσκολότερο πρόγραμμα και βρίσκεται στο -4 από την ομάδα του Ευόσμου.

Pre League Γυναικών - 25η αγωνιστική

Σάββατο 8 Απριλίου 2023


«Μ. Τσικίνας», 18.00: Χ.Α.Ν.Θ. - Α.Ο.Ν. Αμαζόνες
Διαιτητές: Μαυρίδης, Ισκάς, Παρατηρητής: Κουκουμάκας Ν..

Κορίνθου, 18.00: Α.Σ.Π. Κόρινθος - Φ.Ο. Βριλησσίων
Διαιτητές: Κτενάς, Σπίνας, Παρατηρητής: Δημάκης.

Δ.Α.Κ. Ευόσμου, 18.00: Α.Π.Σ. Αίας - Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Αρ., Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Μαυρίδης Θ..

«Α. Βαρίκας», 18.00: Γ.Σ. Πανιώνιος - Απόλλων Καλαμάτας
Διαιτητές: Οικονόμου Ν., Γεωργάκη, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

«Π. Νικολαΐδης», 18.00: Ο.Φ.Α. Απολλώνιος - Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση
Διαιτητές: Μαύρος, Γεωργιάδης Στ., Παρατηρητής: Παπαστάμος.

«Π. Σαλπέας», 18.00: Α.Ο.Φ. Πορφύρας - Α.Σ. Μακεδόνες
Διαιτητές: Βουδούρης, Παπαθανασίου, Παρατηρητής: Τσιμπινός.

 

Η βαθμολογία ΕΔΩ.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ