1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-04-2023 15:43

Πήττα: «Συγκέντρωση και καθαρό μυαλό μας έδωσαν τη νίκη στην Καλαμάτα»

Μετά τα Πεύκα, ο πρωτοπόρος Απολλώνιος έκανε το «μπρέικ» στην Καλαμάτα με 1-3 στο δεύτερο κρίσιμο ντέρμπι τετράδας για την 24η αγωνιστική της Πρι λιγκ, και πλέον δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου, είναι αγκαλιά με την απευθείας άνοδο στη Volley League.

Η εξαιρετική κεντρική Λαμπριάνα Πήττα η οποία ήταν καθοριστική στο μπλοκ παρέα με την Αγγέλα Καββαδία (φωτό μαζί με Διώτη, Μότσιανου, Κελλ), σχολίασε για το πολύ σπουδαίο τρίποντο της ομάδας του Κερατσινίου στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Είμαστε η πρώτη ομάδα που σπάει την έδρα της Καλαμάτας, και αυτό δείχνει ποσό δυνατό παιχνίδι ήταν. Ήμασταν προετοιμασμένες για ένα τέτοιο παιχνίδι, και καταφέραμε να πάρουμε αυτό που ήρθαμε να διεκδικήσουμε, δηλαδή την καθαρή νίκη.

Κομβικό ήταν το πρώτο σετ στο οποίο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και συγκεκριμένα 21-24 αλλά με συγκέντρωση και καθαρό μυαλό καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή και να το πάρουμε! Απομένουν δύο αγωνιστικές για να τελειώσει η κανονική περίοδος και παραμένουμε συγκεντρωμένες και κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ