1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-03-2023 17:20

Πρι Λιγκ Γυναικών: Η πρώτη θέση περνάει από την Καλαμάτα όπου ο Απόλλωνας συγκρούεται με τον πρωτοπόρο Απολλώνιο

Εκτός από το κύπελλο Ανδρών, το Σάββατο (1/4) κρίνεται στην Καλαμάτα και η πρωτιά της κανονικής περιόδου της Πρι Λιγκ Γυναικών. Στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα έχουμε το δεύτερο ντέρμπι τετράδας της 24ης αγωνιστικής ανάμεσα στον γηπεδούχο Απόλλωνα και τον πρωτοπόρο και φορμαρισμένο Απολλώνιο που τρέχει σερί 12-0 νίκες.

Η ομάδα του Κερατσινίου μετά την τεράστια νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στα Πεύκα με 3-1, με τα οποία μάλιστα ισοβάθμησε στους 57 πόντους και λογω καλύτερης διαφοράς πόντων πέρασε πρώτος, ψάχνει μια ακόμη υπέρβαση. Χρειάζεται ένα δεύτερο καθαρό τρίποντο κόντρα στο Μεσσηνιακό σύλλογο που είναι τρίτος στην βαθμολογία και διαθέτει μια πολύ σκληρή έδρα, ώστε να κρατήσει την πρώτη θέση μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου, όπου ο πρώτος θα πάρει το απευθείας εισιτήριο στη Volley League.

Το αποτέλεσμα της μονομαχίας στην Καλαμάτα θα περιμένουν και τα δεύτερα Πεύκα, τα οποία υποδέχονται τον Πανιώνιο που παλεύει για την πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης θέλει καθαρό τρίποντο στην έδρα του, και απώλεια βαθμού η βαθμών του Απολλώνιου στην Καλαμάτα, ώστε να μπορέσει να μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή του πίνακα μέχρι το τέλος και να πάρει εκείνος το πρώτο εισιτήριο ανόδου.

Στην τέταρτη θέση οι σταθερές Αμαζόνες που θα πάρουν μέρος στα πλέι οφ ανόδου για το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στη μεγάλη κατηγορία, αντιμετωπίζουν την όγδοη Κόρινθο που παλεύει με την Ελπίδα Αμπελοκήπων για την αποφυγή της ένατης θέσης που οδηγεί στα πλέι άουτ.

Μεγάλο ντέρμπι έχουμε και στη Θεσσαλονίκη όπου ο έβδομος Βότσης υποδέχεται τον πέμπτο Πορφύρα που προέρχεται από τρεις σερί ήττες, και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάρει ψυχολογία, και να κρατήσει την συγκεκριμένη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Τις δύο ομάδες τις χωρίζει ένα τρίποντο (31-34β)

  Τέλος πολύ καθοριστικά ματς έχουμε και για την τελική κατάταξη των πλέι άουτ. Αρχικά η ένατη Ελπίδα που προέρχεται από τεράστιο διπλό στην Κόρινθο με 2-3, και είναι στο -1 από την Πελοποννησιακή ομάδα αντιμετωπίζει την προτελευταία ΧΑΝΘ που είναι στα πλέι άουτ και θα έχει στον πάγκο νέο κόουτς τον Ντινόπουλο. Οι γηπεδούχες θέλουν καθαρό τρίποντο για να επιστρέψουν στην 8η θέση σε συνδυασμό με τυχόν απώλειες της Κορίνθου κόντρα στις Αμαζόνες.

Επίσης στα Βριλήσσια η φορμαρισμένη ομώνυμη ομάδα που κάνει πορεία πρωταθλητισμού στο δεύτερο γύρο, προέρχεται από μεγάλο διπλό στη Ν. Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο με 2-3, υποδέχεται τον Αίαντα. Ο ΦΟΒ που είναι δέκατος θέλει να συνεχίσει το σερί των νικών που έχει και να αποσπαστεί στο +8 από τον 11η ομάδα του Ευόσμου, ώστε με εξαιρετική ψυχολογία να μπει στην διαδικασία των πλέι άουτ.

Pre League Γυναικών - 24η αγωνιστική

Σάββατο 1 Απριλίου 2023


«Ι. Λεμονίδης», 17.30: Α.Σ. Ελπίς - Χ.Α.Ν.Θ.
Διαιτητές: Μούζουλας, Παρατηρητής: Μαυρίδης.

Βριλησσίων, 17.45: Φ.Ο. Βριλησσίων - Α.Π.Σ. Αίας
Διαιτητές: Προκοπίου, Οικονομοπούλου, Παρατηρητής: Παγκοζίδης.

«Στ. Καλαϊτζής», 18.00: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες - Α.Σ.Π. Κόρινθος
Διαιτητές: Μαρκάτης, Χαμπιλού, Παρατηρητής: Καπάνταης.

Δ.Α.Κ. Πεύκων, 18.00: Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων - Γ.Σ. Πανιώνιος
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Τσιούλα, Παρατηρητής: Κουκουμάκας Ν.

Παραλίας, 18.00: Απόλλων Καλαμάτας - Ο.Φ.Α. Απολλώνιος
Διαιτητές: Βουδούρης, Καραγιαννόπουλος, Παρατηρητής: Κανελλίδης.

Βότση, 18.00: Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση - Α.Ο.Φ. Πορφύρας
Διαιτητές: Μαυρίδης Γ., Κουκουμάκας Π.

 Η βαθμολογία ΕΔΩ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ