1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-02-2023 22:01

Κόρινθος: Αφήνει πίσω της τον Πορφύρα και περιμένει τον Απολλώνιο

Με ανάρτηση της η διοίκηση της Κορίνθου ευχαριστεί για την φιλοξενία την ομάδα του Πορφύρα στο μεταξύ τους παιχνίδι, το οποίο έληξε με νικήτρια την ομάδα του Πειραιά με 3-1, και πλέον καλεί τους φιλάθλους του ΑΣΠ να ενισχύσουν την ομάδα στο ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου, με τον τρίτο Απολλώνιο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του ΑΣΠ αναφέρει:

«Στην έδρα του Πορφύρα φιλοξενήθηκε το Σάββατο (11/2) ο ΑΣΠ Κόρινθος, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Pre League Γυναικών. Η ομάδα του Μανώλη Πρασανάκη έφυγε έχοντας στις αποσκευές της την πολύ καλή εμφάνιση, όχι όμως και βαθμό ή βαθμούς σε αυτό το βαθμολογικό ντέρμπι.

Σαφώς καλύτερες οι “¨ερυθρόλευκες” στο πρώτο σετ, υπέταξαν τα κορίτσια του Αποστολογιωργάκη και έβαλαν γερές βάσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα στον Πειραιά.Από εκεί και πέρα, όμως, τα πράγματα δεν πήγαν το ίδιο καλά για την ομάδα του ΑΣΠ, καθώς ορισμένα λάθη σε καίρια σημεία, αλλά και κάποιες λανθασμένες διαιτητικές υποδείξεις, ήταν αρκετές για να αποσυντονίσουν το σύνολο του Μανώλη Πρασανάκη.

Στο τέταρτο σετ, μάλιστα, οι φιλοξενούμενες έμειναν αρκετά πίσω στο σκορ και κατάφεραν να γυρίσουν την κατάσταση καταβάλλοντας υπερπροσπάθεια, όχι όμως και να ολοκληρώσουν το έργο τους ώστε να στείλουν την αναμέτρηση σε πέμπτο σετ.

Μετά το εν λόγω αποτέλεσμα ο ΑΣΠ Κόρινθος βρίσκεται μόνος στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ το Σάββατο 18/2 υποδέχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου τον Απολλώνιο, σε ένα ακόμα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι. Να είστε όλοι εκεί, δίνοντας το πιο θερμό σας χειροκρότημα.

Η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους του Πορφύρα για την άψογη φιλοξενία τους, σε συνέχεια της εξαιρετικής σχέσης που υπάρχει μεταξύ των δύο σωματείων όλα τα τελευταία χρόνια.

Α.Ο.Φ. Πορφύρας – Α.Σ.Π. Κόρινθος 3-1 (15-25, 25-18, 25-21, 25-22)Διαιτητές: Κατσούλης, Μεταξά, Παρατηρητής: Παγκοζίδης.

Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Μανώλης Αποστολογιωργάκης): Σωτηρίου, Σαντέ, Γκολφινοπούλου, Μπουένο, Ποντικάκη, Κάστανου / Μπουτσελάκου (λ), Λιάρου (λ), Ζαμπάτη, Ιωαννίδου, Θαλασσινού.

Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Μανώλης Πρασανάκης):
Πατουχέα (5), Σπυροπούλου (7), Ρίτερ (6), Παπά (21), Κυπαρίσση (12), Ανγκούλο (12) / Μαργαρίτη (λ), Αγγιστριώτη (λ), Βαλληνδρά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ