1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-01-2023 21:49

Απολλώνιος: Επένδυση στο μέλλον με Κατερίνα Σουφλέρη

Μετά την απόκτηση της 19 χρονης λίμπερο Σωτηρίας Μότσιανου από τον Καμπανιακό, ο Απολλώνιος ανακοίνωσε την συνεργασία και με την Κατερίνα Σουφλέρη. Πρόκειται για την 18 χρονη (1μ83) ταλαντούχα πασαδόρο από τον Ολυμπιακό, και η διοίκηση της ομάδας του Κερατσινίου αναφέρει για την απόκτηση της:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Σουφλέρη Κατερίνα (πασαδόρος).

Σε μια πρώτη δήλωσή της η Κατερίνα ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην ομάδα του Απολλώνιου. Εύχομαι να βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της και εγώ να εξελιχθώ και να βελτιωθώ μέσα από την ομάδα. Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία".

Ευχόμαστε στην Κατερίνα καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ΣΦΠ για την άψογη συνεργασία, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ