1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-12-2022 15:03

Αναγνώστου και Μπακοδήμου ανεβάζουν το επίπεδο των Βριλησσίων

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τα Βριλήσσια τα οποία ανακοίνωσαν την απόκτηση των Ειρήνη Αναγνώστου και της Φαίης Μπακοδήμου για τον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ γυναικών.

Η 28 χρονη έμπειρη πασαδόρος που έχει περάσει από Θέτιδα, Ηλυσιακό, ΖΑΟΝ και ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου για να αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού της ενώ η 22 χρονη ακραία σκόρερ, Φαίη Μπακοδήμου. έρχεται με φόρα από το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο του Τowson για να δώσει λύσεις στην επίθεση του ΦΟΒ και να βοηθήσει στην άνετη παραμονή της ομάδας. Παρελθόν απο τα Βριλήσσια αποτελεί η πασαδόρος Όλγα Λογαρά που μεακινήθηκε στον Πανιώνιο.

 Η ανακοίνωση του Φ.Ο.Β για τις δύο αθλήτριες που ανεβαζουν επίπεδο το σύλλογο των βορείων προαστείων αναφέρει:

«Η διοίκηση του ΦΟΒριλησσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της έμπειρης πασαδόρου, Ειρήνης Αναγνώστου και της ταλαντούχας ακραίας, Φαίη Μπακοδήμου.

Η Ειρήνη εχει γεννηθεί στις 20/9/1994 και έχει ύψος 1μ76. και ξεκίνησε το βόλεϊ από τον Βύρωνα και την ομώνυμη ομάδα της Ένωσης και έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Θέτιδας, του Ηλυσιακού και της ΑΕΚ.H Φαίη εχει γεννηθεί στις 25/01/2000, ξεκίνησε το βόλεϊ από τον Απόλλωνα Αγ. Δημητρίου, συνέχισε στον Πανιωνιο όπου και αναδείχτηκε ενώ από το 2019 σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Towson στην πολιτεία του Μέριλαντ.

Καλωσοριζουμε την Ειρήνη και την Φαίη στην οικογένεια των Βριλησσίων και τους ευχόμαστε καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ