1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2022 22:41

Πρι Λιγκ Γυναικών (7η αγωνιστική): Σημαντικές μάχες σε Βότση, Πειραιά και Κύμινα

Έβδομη αγωνιστική στην Πρι Λιγκ Γυναικών με το ενδιαφέρον να εστιάζεται σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη.Αρχικά ο ένας από τους δυο πρωτοπόρους, ο Απολλώνιος επιστρέφει στην έδρα του στο Κερατσίνι και στοχεύει στο έκτο τρίποντο, κόντρα στην νεανική και ενθουσιώδη ομάδα της νεοφώτιστης Ελπίδας Αμπελοκήπων που βρίσκεται στην ένατη θέση.

Και όμως είναι ντέρμπι τετράδας, καθώς τα επίσης αήττητα και πρωτοπόρα Πεύκα που παίζουν εκτός έδρας θέλουν με την σειρά τους την έκτη φετινή τους νίκη απέναντι στον συμπολίτη Βότση, ο οποίος έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας!

Κομβικό ντέρμπι στο «Σαλπέας» στον Πειραιά όπου ο ανεβασμένος Πορφύρας υποδέχεται σε ντέρμπι τις Αμαζόνες. Οι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν πέρυσι από την Volley League, είναι και φέτος από τους διεκδικητές της ανόδου. Οι γηπεδούχες είναι στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με εννιά πόντους και θέλουν τη νίκη για να μπουν σε τροχιά τετράδας.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενες που είναι στην έκτη θέση με 10 πόντους, θέλουν να αποδράσουν με διπλό όπως πέρυσι και να ανέβουν ψηλότερα στην βαθμολογία. Πρόσωπο του ματς ο προπονητής των Αμαζόνων Βασίλης Πανδής που επιστρέφει στο «Σαλπέας» ως αντίπαλος του Πορφύρα, μετά από επτά χρόνια θητείας στον πάγκο της Πειραιώτικης ομάδας.

Ντεμπούτο για την Δήμητρα Λυκογιάννη στον πάγκο του Πανιωνίου με αντίπαλο την 11η ΧΑΝΘ, η οποία εκτός έδρας είναι πολύ αδύναμη. Στόχος της ομάδας της Ν. Σμύρνης η νίκη, η οποία θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή για τον Ιστορικό που είναι στην 8η θέση και θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ενδιαφέρουσα μονομαχία στον Εύοσμο όπου ο Αίαντας που βρίσκεται στην 10η θέση, υποδέχεται την ανεβασμένη ψυχολογικά Κόρινθος που προέρχεται με φόρα από μεγάλη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο και έχει 2/2.

Τελος η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το ντέρμπι ουραγών στα Κύμινα, ανάμεσα στους Μακεδόνες Αξιού και στα Βριλήσσια. Και οι δύο ομάδες έχουν κανει πολύ κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, χωρίς νίκη ακόμη και βαθμό, ενώ οι φιλοξενούμενες δεν έχουν ούτε σετ σε 5 ματς, σε αντίθεση με τους Μακεδόνες που έχουν τουλάχιστον δύο σε έξι αγώνες! Και οι δύο θελουν το τρίποντο για να πάρουν βαθμολογική και αγωνιστική «ανάσα».

 ΡΕΠΌ έχει ο Απόλλωνας Καλαμάατας
 
Pre League Γυναικών - 7η αγωνιστική
 

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Α. Βαρίκας, 15.00: Γ.Σ. Πανιώνιος - Χ.Α.Ν.Θ.
Διαιτητές: Γεωργιάδης Στ., Μιχαήλογλου, Παρατηρητής: Παπαστάμος.

Δ.Α.Κ. Ευόσμου, 17.00: Α.Π.Σ. Αίας - Α.Σ.Π. Κόρινθος
Διαιτητές: Τοσουνίδης, Παπαδόπουλος Αρ., Παρατηρητής: Σιδηράς, Επόπτες: Κοτσικάρη, Σταυρίδου.

Δ.Α.Κ. Κυμίνων, 18.00: Α.Σ. Μακεδόνες - Φ.Ο. Βριλησσίων
Διαιτητές: Παπακοσμάς, Μαλακίδης, Παρατηρητής: Μαυρίδης.

Βότση, 18.00: Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση - Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων
Διαιτητές: Σταυριανίδης, Μπέλλος Ι., Παρατηρητής: Κουκουμάκας Ν..

Π. Νικολαΐδης, 18.00: Ο.Φ.Α. Απολλώνιος - Α.Σ. Ελπίς
Διαιτητές: Κτενάς, Σπίνας, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης.

Π. Σαλπέας, 20.00: Α.Ο.Φ. Πορφύρας - Α.Ο.Ν. Αμαζόνες
Διαιτητές: Βλάχος, Διαμάντης, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

 Η Βαθμολογία του πρωταθλήματος ΕΔΩ

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ