1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-11-2022 17:53

Σκουλικάρης: «Από τα πιο αμφίρροπα και απρόβλεπτα πρωταθλήματα η φετινή Πρι Λιγκ»

Ως απο τα πιο αμφίρροπο και ανταγωνιστικότερο χαρακτήρισε το φετινό πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ γυναικών, ο Μανώλης Σκουλικάρης.

Ο πολύπειρος Θεσσαλονικιός τεχνικός που οδήγησε τους Μακεδόνες Αξιού στην τετράδα της Volley League και κοουτσάρισε την ομάδα των Πεύκων την τελευταία τετραετία, με αποκορύφωμα την αήττητη άνοδο από την Α2, σχολίασε για την φετινή εικόνα του πρωταθλήματος:

« Θεωρώ ότι η φετινή Πρι Λιγκ είναι από τις πιο αμφίρροπες και απρόβλεπτες των τελευταίων χρόνων. Η ποιότητα των ρόστερ είναι πολύ ανεβασμένη. Το σύνολο των ομάδων ενισχύθηκαν σημαντικά στις μεταγραφές, με πολλές ελληνίδες παίκτριες που κατέβηκαν από την Volley League αλλα και ξένες παίκτριες.

Μάλιστα οι περισσότεροι σύλλογοι φρόντισαν να πάρουν δύο ξένες από την αρχή, και να μην περιμένουν πλέον τη χειμερινή περίοδο για να πάρουν αλλοδαπή αθλήτρια, όπως έκαναν τις περασμένες χρονιές.

Όσον αφορά την άνοδο για πρώτη φορά υπάρχουν έξι διεκδικητές της ανόδου και όχι 2-3 μνηστήρες όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Μέχρι το τέλος έχουμε να δούμε πολλές ανατροπές και εκπλήξεις.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ