1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-10-2022 16:40

Πρι Λιγκ γυναικών: Δυνατές μονομαχίες σε Ν. Σμύρνη, Ερυθραία, Εύοσμο

Συνεχίζεται η μάχη της Πρι Λιγκ γυναικών με την 2η αγωνιστική, η οποία περιλαμβάνει τρία γειτονικά ντέρμπι.

Η αρχή γίνεται χρονικά από τη Ν. Σμύρνη οπου ο Πανιώνιος με φόρα από το διπλό στα Κύμινα κόντρα στους Μακεδόνες, υποδέχεται τον Πορφύρα με στόχο το δεύτερο σερί τρίποντο που θα του δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια. Από την άλλη ο Πορφύρας μετά την ήττα από τον Απολλώνιο που άφησε καλές εντυπωσεις, θα παλέψει όσο μπορεί για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στην μάχη του πρωταθλήματος μπαίνουν και οι Αμαζόνες, όπου μετά το ρεπό της πρεμιέρας, υποδέχονται στη Ν. Ερυθραία στο ντέρμπι των βορείων προαστίων, τα Βριλήσσια. Οι γηπεδούχες που είναι από τα φαβορί ανόδου, φιλοδοξούν να μπουν με το δεξί και να πάρουν το πρώτο τρίποντο. Οι φιλοξενούμενες μετά την ήττα-σοκ της πρώτης αγωνιστικής από την Ελπίδα, θέλουν να αντιδράσουν και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει ψυχολογικά και αγωνιστικά για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν.

Επικίνδυνη αναμέτρηση για τα Πεύκα που θα αντιμετωπίσουν εντός Θεσσαλονίκης την Ελπίδα Αμπελοκήπων. Η τελευταία με μεγάλο ενθουσιασμό από το διπλό της πρώτης αγωνιστικής στα Βριλήσσια, θέλει να κοιτάξει στα μάτια το μεγάλο της αντίπαλο, και να πάρει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Χαριτωνίδη που είναι από τα φαβορί ανόδου για τη Volley League, θελει να διπλασιάσει τις νίκες της και να υποδεχτεί χωρίς απώλειες την Τετάρτη σε εμβόλιμη αγωνιστική, τις Αμαζόνες στο ντέρμπι κορυφής.

Το πρώτο τρίποντο θα επιδιώξει ο Αίαντας κόντρα στους Μακεδόνες. Η ομάδα του Ευόσμου έχασε στο τάι μπρέικ από τον Βότση και έδειξε πολύ καλά στοιχεία ενώ οι φιλοξενούμενες που ηττήθηκαν από τον ανώτερο Πανιώνιο, θα τα δώσουν όλα για ένα καλό αποτέλεσμα.

Να ξεχάσει την κακή εμφάνιση και ήττα της πρεμιέρας στην Καλαμάτα θέλει η Κόρινθος, η οποία υποδέχεται τον μαχητικό και απρόβλεπτο Βότση. Οι γπεδούχες αναμένεται να παρουσιαστούν πιο βελτιωμένες και μπροστά στο κοινό τους στοχεύουν στο πρώτο τρίποντο. 

Η αυλαία πέφτει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, όπου η ανανεωμένη ΧΑΝΘ εχει δύσκολη αποστολή κόντρα στον πολύ δυνατό και ενισχυμένο Απόλλωνα Καλαμάτας, ο οποίος και φέτος είναι στο γκρουπ των φαβορί που θα διεκδικήσουν την άνοδο μέχρι το τέλος.

 Ρεπό έχει ο Απολλώνιος όπου την Τετάρτη σε εμβόλιμη αγωνιστική υποδέχεται σε μεγάλη μονομαχία τον Πανιώνιο.

Pre League Γυναικών - 2η αγωνιστική

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022


Ανδρέας Βαρίκας 15.00: Γ.Σ. Πανιώνιος - Α.Ο.Φ. Πορφύρας
Διαιτητές: Μαρκάτης, Γεωργιάδης Στ., Παρατηρητής: Παπαδόπουλος.

Δ.Α.Κ. Ευόσμου 17.00: Α.Π.Σ. Αίας - Α.Σ. Μακεδόνες
Διαιτητές: Δρανίτσας, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Σιδηράς.

Ι. Λεμονίδης 17.30: Α.Σ. Ελπίς - Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων
Διαιτητές: Δημητρίου, Κουκουμάκας, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης.

Στ. Καλαϊτζής 18.00: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες - Φ.Ο. Βριλησσίων
Διαιτητές: Λιδωρικιώτη, Μαλλιάρα, Παρατηρητής: Παγκοζίδης.

Κορίνθου 18.00: Α.Σ.Π. Κόρινθος - Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση
Διαιτητές: Καραγιαννόπουλος, Κτενάς, Παρατηρητής: Δημάκης.

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Μ. Τσικίνας 17.00: Χ.Α.Ν.Θ. - Απόλλων Καλαμάτας
Διαιτητές: Μπέλλος Ι., Μούζουλας, Παρατηρητής: Κουκουμάκας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ