1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-10-2022 18:20

Ελπίδα Αμπελοκήπων: Χαμόγελα και αισιοδοξία για το διπλό στα Βριλήσσια

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η γυναικεία ομάδα της Ελπίδας την καινούργια εμπειρία τους στην Pre League! Οι «πράσινες» πέρασαν θριαμβευτικά από τα Βριλήσσια, στην πρεμιέρα κερδίζοντας με 3-0 σετ τις γηπεδούχες που ξεκίνησαν τη σεζόν ενισχυμένες με δύο Βραζιλιάνες και έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας για τη συνέχεια.

Οι αθλήτριες του Γιώργου Γεωργιάδη κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τις γηπεδούχες και να πάρουν ένα πολύτιμο τρίποντο.

«Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε με αυτό τον τρόπο στην πρώτη αγωνιστική. Παρόλα αυτά, γνωρίζουμε το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Τα Βριλήσσια είναι μία ομάδα που βρίσκεται εδώ και χρόνια στην Pre League και έδειξε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο.

 Συγχαρητήρια στους αντιπάλους για την προσπάθειά τους, αλλά και στη δική μας ομάδα για την απόδοσή της και τη νίκη. Μακάρι να έχουμε υγεία για να μπορούμε να δουλεύουμε όσο καλύτερα μπορούμε», δήλωσε μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα ο κόουτς Γιώργος Γεωργιάδης. 

Τα σετ: 14-25, 22-25,21-25.

  Βριλήσσια (Τριανταφυλλόπουλος): Στάθη, Λογαρά, Φονσέκα, Μπόκη, Έρωτα, Σόουζα-Σίλβα / Καραβοκύρη (λ), Τριγωνίδου (λ), Σολωμού, Παυλοπούλου, 

ΑΣ Ελπίς (Γεωργιάδης): Παντελίδου, Γουγούση, Παπάζογλου, Τριανταφύλλου, Γαϊτανίδου, Κόγιτς-Τζούριτς / Ρουμπάκη (λ), Στεργιάκη (λ), Σουπιώνη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ