1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-10-2022 18:11

Τα Πεύκα κατέκτησαν αήττητα το τουρνουά του Φιλαθλητικού Πρέβεζας

Αήττητα τα Πεύκα με 3/3 νίκες κατέκτησαν το φιλανθρωπικό τουρνουά βόλεϊ που διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας (αγωνίζεται στην Α2) το Σαββατοκύριακο 8-9/10, με σκοπό την ενίσχυση των οικογενειών των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στη Χόχλα με τη συμμετοχή επίσης του Ναύαρχου Βότσης, του Απόλλων Πάτρας, και του γηπεδούχου Φιλαθλητικού.
Η ομάδα των Χαριτωνίδη- Κουτσονίκα, ήταν πολύ ανώτερη αγωνιστικά και δικαίωσε τον τίτλο του μεγάλου φαβορί ανόδου από την Pre League γυναικών, επικράτησε αρχικά του ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση με 3-0 σετ, ενώ στη δεύτερη μέρα του τουρνουά και εξαιτίας έλλειψης χρόνου, πήρε τη νίκη εύκολα με 2-0 σετ κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας και λίγη ώρα αργότερα επικράτησε επίσης με 2-0 του Φιλαθλητικού Πρέβεζας.

Οι Γιάννης Χαριτωνίδης-Κουτσονίκας χρησιμοποίησαν στα παιχνίδια τις Βεζυργιανίδου,Μπάλλα, Kομλένοβιτς, Καραφουλίδου, Δρακουλίδου, Βούζα, Mάγκντιτς, Πλακιά, Ματσαρόκη, Τόλιου, Μιχοπούλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ