1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-06-2022 18:29

Παρέμεινε η Γεωργία Τζαγκαράκη στη Νέα Σμύρνη και τη νέα σεζόν

Την παραμονή της Γεωργίας Τζαγκαράκη ανακοίνωσε ο Πανιώνιος. Η έμπειρη λίμπερο θα δώσει πολύτιμες λύσεις στη πίσω ζώνη για την ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών.

Η ανακοίνωση:

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ γυναικών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με την αθλήτρια Γεωργία Τζαγκαράκη!

Η Γεωργία αγωνίζεται στην θέση του libero και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους Μακεδόνες Αξιού, ΖΑΟΝ, Πανναξιακό, Θήρα, Ηλυσιακό!

Η Τζαγκαράκη ήταν η 7η ανανέωση που πραγματοποίησε η διοικούσα επιτροπή δείχνοντας ότι θέλει να βασιστεί στον περσινό κορμό και να συμπληρωθεί με τις κατάλληλες προσθήκες!

Η Γεωργία Τζαγκαράκη δήλωσε στο Panionios.gr: Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του Πανιώνιου για την επόμενη σεζόν, με πολλές καλές, και αγαπημένες μου συναθλήτριες!

Με την καθοδήγηση του προπονητή μας και τη δουλειά μας, θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί νικών που κάναμε στο τέλος του πρωταθλήματος και να πετύχουμε τον στόχο μας!

 Το ρόστερ του Πανιωνίου:

Πασαδόροι:Μαρσέλλα Σαίνι  

Ακραίες: Ζένια Τσίμα, Γεωργία Λιόλιου  

Διαγώνιες: Βασιλάντωνάκη Σοφία

Κεντρικές: 'Αννα Φωτεινού, Ιωάννα Καρέλια 

 Λιμπερο: Γεωργία Τζαγκαράκη

Προπονητής Κυριάκος Καμπερίδης

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ