1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-05-2022 16:44

Pre League Γυναικών: Τίτλοι τέλους για τον Χρήστο Ντινόπουλο απο τον πάγκο της ΧΑΝΘ

Μετά από πέντε σεζόν συνεργασίας, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΧΑΝΘ, και ο επιτυχημένος τεχνικός Χρήστος Ντινόπουλος, αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους.

Ο πρώην πλέον προπονητής της ΧΑΝΘ, o οποίος βοήθησε αποφασιστικά την ομάδα της Χριστιανικής Αδελφότητας σε διαδοχικές παραμονές και καθιέρωση της στην Πρι Λιγκ Γυναικών την τελευταία πενταετία, σχολίασε στο Volleynews.gr:

«Η νέα σεζόν δε θα με βρει στην ΧΑΝΘ, καθώς αποφασίσαμε να πορευθούμε χωριστά. Μετά από πέντε σεζόν με έντονες στιγμές, 5 χρόνια στα οποία ενώ ξεκινήσαμε ως απόλυτο φαβορί για υποβιβασμό, κάθε χρόνο γινόμασταν καλύτεροι και καταφέραμε να εδραιωθούμε πλέον ως μία σημαντική δύναμη στην pre league, σημειώνοντας μάλιστα πολύ μεγάλες νίκες! 

 Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου για αυτές τις πέντε σεζον σε όλους όσους αλλάξανε επίπεδο την ομάδα. Σε όλες τις αθλητριες που δούλεψαν σκληρά, στους ανθρώπους της Χανθ, καθώς  επίσης και στους συνεργάτες μου. Όλοι μαζί ανεβάσαμε επίπεδο την Χανθ, και ανεβήκαμε και μεις  μαζί της! 

Η ΧΑΝΘ είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Φυσικά και δεν την αποχαιρετώ, της εύχομαι τα καλύτερα και λέω Εις το επανειδείν!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ