1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-03-2022 22:40

Pre League Γυναικών: Οριακή μονομαχία Αιγάλεω-ΖΑΟΝ, κόντρες Πεύκων-Βότση, Βριλησσίων-Απόλλωνα

Το μεγάλο ντέρμπι Αιγάλεω-ΖΑΟΝ κυριαρχεί στην 7η εξ’αναβολής αγωνιστική της Πρι Λιγκ γυναικών που διεξάγεται τηνΤετάρτης (23/3, 20.30).

Αρχικά το ματς είναι μονόδρομος για το «πληγωμένο» Αιγάλεω. Η ομάδα του «Σίτι» μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμάτας με 3-1, έχασε πολύτιμο έδαφος για την κατάκτηση της κορυφής (δεύτερη με 15β) και θέλει με την βοήθεια των φιλάθλων της, καθαρό τρίποντο για να πλησιάσει και πάλι την ομάδα της Κηφισιάς που είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία με 19.

Από την άλλη πλευρά ο πρωτοπόρος ΖΑΟΝ πηγαίνει στο Αιγάλεω με εξαιρετική ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Η ομάδα του Κώστα Λιώση η οποία και σε περίπτωση ήττας παραμένει πρώτη, προέρχεται από μεγάλη νίκη κόντρα στα Πεύκα, και θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις για να «σπάσει» την σκληρή έδρα του αντιπάλου του, ώστε να κάνει το μεγάλο άλμα ανόδου. Στα μέχρι τώρα ματς που έδωσαν οι δύο ομάδες το Αιγάλεω εχει δύο νίκες στην κανονική περίοδο με 3-0 ενώ ο ΖΑΟΝ κερδισε με 3-1 στον πρώτο γύρο των πλέι οφ του Γ ομίλου, στο Ζηρίνειο.

Ντέρμπι τοπικό όμως έχουμε και στη Θεσσαλονίκη. Μια ώρα νωρίτερα στις 19.30, τα Πεύκα υποδέχονται τον ουραγό Βότση με στόχο το τρίποντο που θα τους ανεβάσει στην δεύτερη θέση ενώ θα περιμένει και το αποτέλεσμα του Αιγάλεω για να δει πως θα διαμορφωθεί η βαθμολογική κατάταξη της πρώτης τριάδας. Να σημειωθεί ότι το Σάββατο τα Πεύκα υποδέχονται το Αιγάλεω σε δεύτερο καθοριστικό ντέρμπι.

Ενδιαφέρουσα μονομαχία έχουμε και στα Βριλήσσια. Η ομώνυμη ομάδα που είναι πολύ ανταγωνιστική στην έδρα της, υποδέχεται τον ανεβασμένο Απόλλωνα Καλαμάτας με στόχο την δεύτερη νίκη στο τουρνουά. Η Μεσσηνιακή ομάδα με υψηλό ηθικό από την μεγάλη νίκη με το Αιγάλεω θα επιδιώξει μία εκτός έδρας νίκη για να πλησιάσει στην τριάδα.

Γ’  Όμιλος

Τετάρτη 23/3/2022

Βριλησσίων, 17.45, ΦΟ Βριλησσίων - Απόλλων Καλαμάτας,

Διαιτητές: Κυριοπούλου - Γεωργάκη, Γραμματεία: Καρατζογλίδου, Παρατηρητής: Πέρρος

«Στ. Βενέτης», 20.30, ΑΟ Αιγάλεω - Ζηρίνειος ΑΟΝ,

Διαιτητές: Μυλωνάκης - Μενεσλής, Γραμματεία: Παπανικολάου, Παρατηρητής: Ράπτης

Πεύκων, 19.30, ΑΣ Ακαδ. Πρωτ. Πεύκων - ΑΠΣ Ναυάρχου Βότση,

Διαιτητές: Τοσουνίδης - Παπακοσμάς, Γραμματεία: Πασπαλά Αικ., Παρατηρητής: Δεληκωστίδης
Δ’  Όμιλος

Τετάρτη 23/3/2022

Κορίνθου, 17.00, ΑΣΠ Κόρινθος - ΧΑΝΘ,

Διαιτητές: Κτενάς - Σπίνας, Γραμματεία: Λιόντου, Παρατηρητή: Δημάκης

Η βαθμολογία του  Γ ομίλου ΕΔΩ

 Η βαθμολογία του Δ ομιλου ΕΔΩ

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ