1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-03-2022 21:45

Pre League Γυναικών: Σκληρό ντέρμπι στην Καλαμάτα, δυνατές μονομαχίες Βριλησσίων-Πεύκων και Βότση-Αιγάλεω

Οι αναμετρήσεις Απόλλωνα Καλαμάτας- ΖΑΟΝ και Βριλησσίων-Πεύκων είναι τα ματς που ξεχωρίζουν στην 6η αγωνιστική της Pre league Γυναικών ενώ το Αιγάλεω εκστρατεύει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Βότση.

Στην Καλαμάτα ο Απόλλωνας υποδέχεται σε κρίσιμο ντέρμπι τον πρωτοπόρο και πολύ δυνατό εκτός έδρας ΖΑΟΝ. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα στα Πεύκα, είναι με την πλάτη στο τοίχο είναι στην τέταρτη θέση με 6 βαθμούς και μέσα στην σκληρή έδρα τους, στην οποία έχουν να χάσουν από την περίοδο 2017-18, θέλουν καθαρό τρίποντο για να πλησιάσουν στην κορυφή.

Από την άλλη η ομάδα της Κηφισιάς που έχει 13 πόντους, με όπλο την εμπειρία και την σταθερότητα θα παλέψει σκληρά για να κάνει το μπρέικ και να παραμείνει μόνη στην κορυφή. Πρόκειται για το δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς του ΖΑΟΝ ενώ και την επόμενη εβδομάδα πάλι παίζει εκτός στο Αιγάλεω.

Το «Σίτι» που βρίσκεται στην δεύτερη θέση και προέρχεται μετά από τρεις σερί νίκες, αγωνίζεται με φόρα στη Θεσσαλονίκη με τον ουραγό Βότση, και ψάχνει ένα ακόμη καθαρό τρίποντο που θα το φέρει στην κορυφή, σε περίπτωση που ο ΖΑΟΝ ηττηθεί στην Καλαμάτα. Μεγάλη μάχη αναμένεται και στα Βριλήσσια.

Οι γηπεδούχες ενισχυμένες μεταγραφικά με πάθος και μεγάλη διάθεση, υποδέχονται τα Πεύκα με σκοπό να διπλασιάσουν τις νίκες τους στον όμιλο και να αποδείξουν, ότι αν δεν είχαν τόσες πολλές απώλειες φέτος από τραυματισμούς, θα μπορούσαν να έχουν πολύ καλύτερη πορεία στα πλέι οφ ανόδου..

Από την άλλη τα Πεύκα που είναι από τα πολύ μεγάλα φαβορί ανόδου, και η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που διαθέτει δύο ξένες στο ρόστερ τους, βρίσκονται στην τρίτη θέση και στο -2 από την κορυφή, κατεβαίνουν με ηθικό από τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμάτας και θέλουν τρίποντο που θα τα κρατήσει σε τροχιά κορυφής μαζί με Αιγάλεω και ΖΑΟΝ.

 Στον Δ όμιλο των πλέι άουτ ξεχωρίζει η αναμέτρηση Πανιωνίου-Κορίνθου που ειναι ισόβαθμοι στην κορυφή

Pre League Γυναικών
Γ’ Όμιλος

Σαβ. 5/3/2022

Βότση 18.00 ΑΠΣ Ναυάρχου Βότση - ΑΟ Αιγάλεω Γεωργιάδης Εμμ. – Κουκουμάκας Π. Εμμανουηλίδου

Βριλησσίων 17.45 ΦΟ Βριλησσίων - ΑΣ Ακαδ.Πρωτ.Πεύκων Ράντσιου - Χαμπιλού Πεσίνογλου

 Παραλίας 18.00 Απόλλων Καλαμάτας - Ζηρίνειος ΑΟΝ  Γεράνιος - Γκόλφης Τσιμικλή

Δ όμιλος

Σαβ. 5/3/2022

Βαρίκας 18.00 ΓΣ Πανιώνιος - ΑΣΠ Κόρινθος Μεταξά - Λιδωρικιώτη Καπουράνη

Αξιού 18.00 ΑΣ Μακεδόνες - ΑΓΣ Άρτεμις Δαλκιράνης - Σαρακινίδης Ιωαννίδου

Κυρ. 6/3/2022

Μ. Τσικίνας: 16.30 ΧΑΝΘ - ΓΣ Ηλιούπολης Μαυρίδης - Κυριακόπουλος Λάμπρου Νεφ.

Η βαθμολογία  Γ ομίλου ΕΔΩ.

Η βαθμολογία Δ ομίλου  ΕΔΩ.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ