1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-02-2022 16:24

Pre League: Έξοδοι κινδύνου για Αιγάλεω και ΖΑΟΝ, οριακή μονομαχία στα Πεύκα

Έξοδοι κινδύνου για ΖΑΟΝ και Αιγάλεω και ντέρμπι στα Πεύκα, περιλαμβάνει η 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Πρι Λιγκ Γυναικών. Στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον μαχητικό Βότση αγωνίζεται ο πρωτοπόρος ΖΑΟΝ, με στόχο το καθαρό τρίποντο που θα τον κρατήσει στην κορυφή και θα του δώσει ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια, καθώς θα χρειαστεί να δώσει δύο ακόμη πολύ δύσκολα εκτός έδρας ματς.

Με φόρα από τα δύο ντέρμπι που πήρε στην έδρα του, κόντρα σε Απόλλωνα και Πεύκα κυρίως, το παθιασμένο Αιγάλεω πηγαίνει στα Βριλήσσια για να συνεχίσει το σερί του, και να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του ΖΑΟΝ, ο οποίος αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη.

Από την άλλη οι γηπεδούχες που έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους με την είσοδο στα πλέι οφ, παίζουν χωρίς άγχος, με τρομερή διάθεση, και κυνηγούν κάθε ματς ώστε να μπορέσουν να πάρουν βαθμό η βαθμούς. Το ίδιο αναμένεται να κάνει ο ΦΟΒ κόντρα στο Αιγάλεω ενώ στα συν της ομάδα του Χρ. Τριανταφυλλόπουλου, η επιστροφή της αρχηγού, Ελένης Έρωτα που ξεπέρασε ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε. 

Μεγάλη μάχη στη Θεσσαλονίκη. Τα ενισχυμένα Πεύκα μετά το βαρύ 3-0 στο Αιγάλεω που τα γκρέμισε από την κορυφή, υποδέχονται τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Μανώλη Σκουλικάρη που βρίσκεται στην τρίτη θέση και θέλει να παραμείνει σε τροχιά ανόδου ενώ παράλληλα ελπίζει σε τυχόν απώλειες των ΖΑΟΝ και Αιγάλεω.

Από την άλλη η ομάδα της Καλαμάτας πηγαίνει στη συμπρωτεύουσα για να κάνει την υπέρβαση και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει «ζωντανή» στην πρώτη τριάδα και στο «κόλπο» της ανόδου.

 Τέλος για τα πλέ άουτ η πρωτοπόρος Κόρινθος που εχει αγώνα λιγότερο υποδέχεται σε αμφίρροπο ματς του Μακεδόνες Αξιού ενω επίσης ο πρωτοπόρος Πανιώνιος αντιμετωπίζει σε αθηναϊκό ντέρμπι τον ΓΣ Ηλλιούπολης. Τέλος η τρίτη και δυνατή ΧΑΝΘ στην έδρα της, αντιμτωπίζει την Άρτεμις Κορυδαλλού που παλεύει ολα τα ματς με πάθος και πασχίζει για την πρώτη φετινή της νίκη.

Pre League Γυναικών - Γ' Όμιλος - 5η αγωνιστική

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Βότση 18.00: ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση - ΖΑΟΝ

Διαιτητές: Μαυρίδης, Μούζουλας, Γραμματεία: Πασπαλά, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

ΔΑΚ Πεύκων 18.00: ΑΣ Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων - Απόλλων Καλαμάτας
Διαιτητές: Αβραμίδης, Παπαδόπουλος, Γραμματεία: Ιωαννίδου, Παρατηρητής: Κουκουμάκας.

Βριλησσίων 20.00: ΦΟ Βριλησσίων - ΑΟ Αιγάλεω
Διαιτητές: Κουτσούλας, Λιάκου, Γραμματεία: Λορέντζου, Παρατηρητής: Πολίτης.

Pre League Γυναικών - Δ' Όμιλος - 5η αγωνιστική

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Κορίνθου 18.00: ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΣ Μακεδόνες

Διαιτητές: Καραγιαννόπουλος, Σπίνας, Γραμματεία: Λιόντου, Παρατηρητής: Δημάκης.

Ανδρέας Βαρίκας 19.30: ΓΣ Πανιώνιος - ΓΣ Ηλιούπολης
Διαιτητές: Μεταξά, Τόλιος, Γραμματεία: Νικολάου, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

«Μ. Τσικίνας» 17.00: ΧΑΝΘ - ΑΓΣ Άρτεμις
Διαιτητές: Γιωγιού, Μπουκουβάλα, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου, Παρατηρητής: Σιδηράς.

Η βαθμολογία ΕΔΩ.Πλέι οφ

Η βαθμολογία ΕΔΩ. πλέι άουτ

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ