1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-01-2022 17:40

Χρ.Τριανταφυλλόπουλος: «Παίκτριες από… μέταλλο» - Ελένη Έρωτα: «Αρνηθήκαμε να χάσουμε»

Μετά από εκπληκτική ανατροπή τα Βριλήσσια επικράτησαν 3-2 της ΧΑΝΘ στον «τελικό» πρόκρισης για τα πλέι οφ ανόδου. Τα εύσημα στις παίκτριες του για την φοβερή υπέρβαση που έκαναν από 1-2 σετ, απέδωσε ο «αρχιτέκτονας» της μεγάλης επιτυχίας, Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος.

Ο πολύπειρος τεχνικός που οδήγησε πρόσφατα και την Εθνική Κορασίδων σε πρόκριση στον δεύτερο Ευρωπαϊκό γύρο, ανέφερε για την προσπάθεια των παικτών του που μάλιστα είχαν την ατυχία να χάσουν και την Αμερικανίδα Κέϊσι Ντάραμ με σοβαρό τραυματισμό από το δεύτερο σετ:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για τη νίκη τους, κατέθεσαν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο και τους άξιζε η νίκη. Φυσικά ο τραυματισμός της Κέισι (Ντάραμ) μας γονάτισε ψυχολογικά, αλλά η ουσία είναι να μάχεσαι, και να μην καταθέτεις τα όπλα. Οι παίκτριες μου έδειξαν ότι ήταν από... μέταλλο . Δεν πίστεψαν στην ήττα ακόμη και οταν στο 4 σετ έχαναν 12-17.

Είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά και πραγματικά άξιζαν το αποτέλεσμα. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στην αγαπητή Κέισι. Η συνέχεια θα ειναι πολύ δύσκολη , αν και ο στόχος παραμονής επετεύχθη για αυτή τη χρονιά . Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της ΧΑΝΘ κ τους εύχομαι καλά αποτελέσματα στον επόμενο γύρο.»

  Η αρχηγός των Βριλησσίων και μπροστάρισα της τρομερής ανατροπής, Ελένη Έρωτα υποστήριξε:

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά καθώς είχαμε ρυθμό και ήμασταν πολύ αποτελεσματικές σε όλα τα σημεία . Στο δεύτερο σετ μετά το τραυματισμό της Κέισι υπήρξε αβεβαιότητα και χάσαμε σε μεγάλο ποσοστό τη συγκέντρωση μας . Μας πήρε αρκετή ώρα να επανέλθουμε πράγμα που μας στοίχισε καθώς μείναμε πίσω στο σκορ me 1-2 . Ευτυχώς βγήκαν οι αλλαγές σε κρίσιμα σημεία και καταφέραμε να ανατρέψουμε το παιχνίδι .

Είμαι πολύ χαρούμενη όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για την επιμονή που δείξαμε όταν φαινόταν ότι θα χάσουμε.Εύχομαι περαστικά στη συναθλητρια μου και καλή συνέχεια στη ΧΑΝΘ."

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ