1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-08-2021 14:19

Με το όραμα της ανόδου παρέμεινε στο «Σίτι» η Κατερίνα Βλάχου

Για 13η χρονιά θα συνεχίσει στο Αιγάλεω η Κατερίνα Βλάχου. Με εγγύηση το καλύτερο και πληρέστερο ρόστερ στην ιστορία της ομάδας, την μεγάλη δίψα από όλους για επιτυχία, και την στήριξη της οικογένειας της σε θέσεις-κλειδιά στο σύλλογο, η 23χρονη (1μ76) διαχρονική αρχηγός και πασαδόρος του «Σίτι», καλείται φέτος να ολοκληρώσει την δυσκολότερη αποστολή στην πλούσια καριέρα της, που δεν είναι άλλη από το να οδηγήσει τις «μπλέ» στα σαλόνια της Volley League.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου για την συνεργασία με την Κατερίνα Βλάχου σε μια κομβική χρονιά για την ίδια και το σύλλογο αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αρχηγό της ομάδας μας Κατερίνα Βλαχου. Η εμβληματική αρχηγός θα παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς της για 13η χρονιά. Το όνομα της έχει συνδυαστεί με τις επιτυχίες του συλλόγου τα τελευταία χρόνια τόσο σε αναπτυξιακό επίπεδο όσο και στο γυναικείο. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.»

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου της αλλα και για την απαιτητική σεζόν που ακολουθεί, υποστήριξε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα με την ομάδα της καρδιάς μου. Την περσινή χρονιά δεν αγωνιστήκαμε λόγω του covid και μας έμεινε η πικρία. Φέτος θέλουμε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε και να έρθουν οι φίλαθλοι μας στο γήπεδο να μας στηρίξουν. Σας χρειαζόμαστε όλους κοντά μας. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να έχουμε μια αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.» 

Αιγάλεω: ρόστερ (2021-22)

Πασαδόροι: Κατερίνα Βλάχου, Καλλιόπη Ανδρέολα, Όλγα Δρεμπέλα

Διαγώνιες: Αγγελική Οικονομάκη, Ειρήνη Τσελάνι, Τάνια Ρουμελιώτη,

Ακραίες: Ερμίνα Γκέκοβιτς, Νάσια Φακοπούλίδου, Μάρα Ράπτη,'Ελλη Κόνιαρη

Κεντρικές: Όλγα Μελετιάδη, Μαριφένια Πατεράκη, Χριστίνα Νικολαΐδη .

Λίμπερο: Μαριαλένα Λύρα, Πωλίνα Τριγωνίδου

Προπονήτρια: Αγγελική Αντωνιάδη

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ