1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-08-2021 01:19

Επιθετική ενίσχυση στο Αιγάλεω με Έλλη Κόνιαρη

Νέα ενίσχυση για το Αιγάλεω με την Έλλη Κόνιαρη. Η πολύπειρη αθλήτρια που για πολλά χρόνια πρωταγωνίστησε με τις ομάδες του ΖΑΟΝ, και του Ηρακλή Κηφσιάς, αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στην επίθεση του Αιγάλεω αφού μπορεί να αγωνιστεί ως ακραία αλλα και διαγώνια.

Για την απόκτηση της 34 χρονης 1μ80 παίκτριας, η οποία τελευταία φορά αγωνίστηκε στον Πανιώνιο τη σεζόν 2018-19, η διοίκηση του «Σίτι» αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Έλλη Κονιαρη. Η Έλλη τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του ΖΑΟΝ ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ηρακλή Κηφισιάς, Πανιώνιο, Αγία Παρασκευή και Ιωνικο ΝΦ. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της μας δήλωσε : ''Είναι μεγάλη μου τιμή που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Αιγάλεω. Ανυπομονώ να δω το γήπεδο γεμάτο και να νιώσω τον μοναδικό παλμό των φιλάθλων!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διοίκηση και το Τεχνικό Team για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Εύχομαι καλή σεζόν, πρωτίστως με υγεία, ώστε να μπορέσουμε να οδηγηθούμε στον στόχο μας.»

Αιγάλεω: ρόστερ (2021-22)

Πασαδόροι: Κατερίνα Βλάχου, Καλλιόπη Ανδρέολα, Όλγα Δρεμπέλα

Διαγώνιες: Αγγελική Οικονομάκη, Ειρήνη Τσελάνι, Τάνια Ρουμελιώτη,

Ακραίες: Ερμίνα Γκέκοβιτς, Νάσια Φακοπούλίδου, Μάρα Ράπτη,'Ελλη Κόνιαρη

Κεντρικές: Όλγα Μελετιάδη, Μαριφένια Πατεράκη, Χριστίνα Νικολαΐδη .

Λίμπερο: Μαριαλένα Λύρα, Πωλίνα Τριγωνίδου

Προπονητής: Αγγελική Αντωνιάδη 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ