1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-06-2021 22:16

Αιγάλεω: Το... «δεκατριάρι» της Αγγελικής Αντωνιάδη

Για άλλη μια σεζόν και συνολικά 13η, θα κοουτσάρει το Αιγάλεω, η Αγγελική Αντωνιάδη. Η ομάδα του «Σίτι» αναμένεται να είναι από τα φαβορί που θα διεκδικήσουν την άνοδο από την Πρι Λιγκ στη Volley League, καθώς εδώ και αρκετό καιρό έχει ολοκληρώσει σειρά δυνατών μεταγραφών που έχουν ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ της νέας σεζόν, και οι οποίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω για την τυπική ανανέωση με την κ. Αντωνιάδη αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονήτρια των επιτυχιών κυρία Αγγελική Αντωνιάδη. Η έμπειρη κόουτς θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της γυναικείας μας ομάδας για 13η χρονιά. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Σε επικοινωνία μαζί της μας δήλωσε  «Δεν αργήσαμε να συμφωνήσουμε με την διοίκηση του συλλόγου αφού έχουμε κοινούς στόχους και οι δυο πλευρές. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε γιατί μας έλλειψε η παρουσία μας στο γήπεδο.

Περάσαμε δύσκολα αφού πέρσι δεν προλάβαμε να αγωνιστούμε ούτε ένα ματς. Ας έχουμε υγεία και θα τα καταφέρουμε τη νέα αγωνιστική χρόνια .Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε το πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Pre League.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ