1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2020 17:00

Καλαματιανό δίδυμο στον Απόλλωνα με Μαρία Κωνσταντοπούλου και Εβελίνα Μπεσή

Δυο καλές μεταγραφές από την… Καλαμάτα ανακοίνωσε ο νεοφώτιστος στην Πρι Λιγκ, Απόλλωνας. Αρχικά η πολύπειρη εμβληματική κεντρική (1μ85) του Μεσσηνιακού, Μαρία Κωνσταντοπούλου, μετά από έξι χρόνια στις «πράσινες»,πήρε την μεγάλη απόφαση και συμφώνησε με την περυσινή αήττητη πρωταθλήτρια ομάδα στην Α2 του Απόλλωνα, όπου θα την ενισχύσει στο νέο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ.

Η παρουσία της Θεσσαλονικιάς Κωνσταντόπουλου που είναι χημικός στο επάγγελμα, εχει δύο παιδιά και ο σύζυγος της υπήρξε πρώην βολεϊμπολίστας και συνεργάτης του Μπάμπη Μυτσκίδη στον Απόλλωνα, και από φέτος θα είναι στο τεχνικό τιμ της Καλαμάτας 80, αναμένεται να ισχυροποιήσει σε πολυ μεγάλο βαθμό το κέντρο του Μεσσηνιακού συλλόγου.

 Εδω να προσθέσουμε ότι αδελφός της Μαρίας είναι ο πασίγνωστος διεθνής τερματοφύλακας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, με μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα αλλα και στην Αγγλία, όπου αγωνίστηκε σε πολλές διάσημες ομάδες της Τσάμπιονσιπ.

Μαζί με την Κωνσταντοπούλου, από το Μεσσηνιακό που επέλεξε να αποχωρήσει για την Β΄εθνική της ΕΣΠΕΠ, θα συνεχίσει στον Απόλλωνα και η επίσης έμπειρη πασαδόρος (1μ80), Εβελίνα Μπεσή.

Η ανακοινωση του Απολλώνα για τις δύο έμπειρες αθλήτριες αναφέρει: «Δυο ακομα αθλητριες θα ενισχυσουν το φετινο ροστερ της ομαδας μας.Καλωσοριζουμε τις Μαρια Κωνσταντοπουλου και την Εβελινα ΜπεσήΕυχομαστε να εχετε μια καλη αθλητικη σεζον μαζι μας !!!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ